12.6.2017

Nämä ovat 17 pahinta asiaa asuessa Espanjassa

Graham Hunt on englantilainen, joka on viettänyt yli puolet elämästään asuen Espanjassa. Hän kertoo sarkastisesti niistä asioista joita vihaamme asuessamme Espanjassa. 

1. Zenlike haaste, joka on byrokratia. Sitä olisi käsiteltävä sellaisenaan.
2. Kaikki nämä vapaapäivät. Et vain pääse töihin täällä, koska on liian monia mahdollisuuksia harrastaa grillijuhlia ystävien kanssa, mennä ulos syömään ja valvoa myöhään, koska huomenna ei ole töitä.
3. Saatat joutua nauttimaan sateesta, koska se saattaa olla viimeinen kerta, kun näet sen melko pitkään aikaan.
4. Liian paljon hedelmiä ja vihanneksia puutarhassa eri vuodenaikoina. Appelsiinit, luumut, omenat tai mikä tahansa kasvaa täällä, koska kaikki kasvaa niin helposti täällä. Tee siitä enemmän haastetta äiti luonto, kiitos.
5. Lapset perheiden kanssa ravintoloissa, koska he ovat sallittuja ja tervetulleita avoimin sylin. On todella ärsyttävää, kun sen pitäisi olla enemmän katolinen hetki  kuiskaamalla ja kunnioittamalla ruokaa, kun äänen olevan yli 5 desibeliä jatkuvasti.
6. Ottaa vastaan ihmisiä, jotka tulevat ja vierailevat luonamme ja jotka todella rakastavat sitä ja kadehtivat sinun elämääsi Espanjassa. Miksi he eivät vain jätä meidät yksin kurjuuteemme, kuten Daily Mailissä päivittäin kerrotaan?
7. Ei voi viedä tarpeeksi viiniä vaikuttaaksesi ihmisiin, kun vierailet heidän kotonaan. He tietävät aina, että maksat vain muutaman euron siitä.
8. Ei saada tilaisuutta ostaa runsaasti sadetakkeja, sateenvarjoja ja hattuja pitääksesi kylmän ja märän loitolla. Ole hyvä ilmasto, tule, ja anna meille huonommat säät ja mahdollisuuden olla muodikas sateellakin.
9. Ei voi vain saada kauheaa pikaruokaa kaikkialla vaan joutuu kestämään sellaisen kotitekoisen roskan, joka kestää ikuisesti kokota. He tekevät suurimman osan baareissa ja ravintoloissa, kun haluat päivän menuun. Voisivatko he vain tehdä nopeasti mautonta ruokaa?
10. Heräät joka päivä kirkon kellojen soittoon tai ilotulituksiin, kun toinen turha katolilainen Fiesta kulkee naapurustossasi. Haluamme rauhaa ja hiljaisuutta, ei onnellisuutta ja juhlia!
11. Nämä äärettömän pitkät suorat moottoritiet, joissa ei ole mitään muuta liikennettä ja ajat autoasi kaupunkeihin, joissa on vain vähän ruuhkia ja vielä maksat tietulleja. Haluamme ruuhkia ja liikennettä niille, kiitos. Se, mikä pitää meidät epävakaisina ja elävänä.
12: Kahvi, joka ei ole Starbucksilta tai Costa Coffeeilta ja maksaa vain 1 € - 1,50 €. Milloin Espanjalaiset oppivat, että he voivat tehdä paljon enemmän rahaa isomalla polystyreeni-kupilla,  vaahdottaa maidon ja saada se näyttämään paremmalta.
13: Kaupungit ovat aivan liian pieniä. Ei ole valtava rönsyilevää kaupunkia, kuten Meksiko DF, Shanghai tai Calcutta, jonne voit eksyä. Tämä puolestaan ​​tarkoittaa, että et ole koskaan kaukana luonnosta. Luonto, yuck! Olemme viettäneet vuosien ajan rönsyilevissä kaupungeissa ja nyt meidän on oltava lähellä sitä uudelleen.
14: Sinun on aloitettava juominen myöhemmin, koska pubit avautuvat myöhään ja missä on kello joka soi 23:00, joten tiedät että sinun on lähdettävä, jotta olet valmis työskentelemään seuraavana päivänä? He vain jatkavat aukioloa ikuisesti ...
15: Ja puhumalla alkoholista, miksi se on niin halpaa täällä. Luulisi, että he halusivat meidän joutua humalaan joka kerta ja uudestaan ​​tai uudestaan.
16: Paistinpennut. Miksi meidän on haisteltava paistetun kanan herkullista tuoksua, kun kävelemme kadulla jokaisessa Espanjan kaupungissa? Ei ole väliä ulkomaalaisilla kasvissyöjillä ... (Ei ole espanjalaisia ​​kasvissyöjiä ?)
17: Olla perheesi kanssa. Muissa maissa meidän ei tarvitse asettua perheen kesken, miksi näin olisi Espanjassa? Perhepisteitä, perhepäiviä, perhejuhlia ja paljon muuta. Haluamme enemmän yksinäisyyttä.