17.9.2016

Uskollinen koira odotti omistajaansa sairaalan ulkopuolella kaksi viikkoa


Maya odotti kuusi päivää sairaalan ulkopuolella omistajansa tervehtymistä ennen kuin hänen omistajansa pääsi sairaalasta Alicantessa.


Sandra Iniesta, 22, kotiutettiin Elda sairaalasta lähellä Alicantea lauantaina jonne hän oli joutunut viikkoa aiemmin kärsittyään revenneestä ristisiteestä.


Maya, kaksi-vuotias Akita-inu, odotti häntä uskollisesti ja kieltäytyi jättämästä vahtipaikkaansa ulkosalla sen aikaa kun hänen omistajansa oli toipumassa.


Jopa silloin, kun hänen omistajansa isä yritti viedä koiran pois ja  houkutella hänet autoon, koira kieltäytyi eikä antanut periksi.


"Hän tietää, mitä tapahtuu, ja hän osoittaa, että hän voi olla kärsivällinen", hän selitti paikalliselle Alicanten sanomalehdelle, Informaciónlle. Hänestä tuli nopeasti suosittu sairaalan henkilökunnan keskuudessa, joka on lähettänyt valokuvia Mayasta heidän Facebook-sivullaan ja tarina eteni pian kuin virus sosiaalisessa mediassa.


Sandra sai lauantaina nähdä rakkaan koiransa josta oli tullut julkkis.


"Hän teki vain sen mitä hän tekee kotona Barcelonassa, hänen on odotettava ovella paikallaan kunnes palaan", selitti Iniesta.


"Monen päivän jälkeen kun en saanut nähdä tyttöäni Mayaa, hänen suuteleminen ja onnen tunne joka valtasi minut nähdessään hänet on korvaamaton", hän kirjoitti Twitterissä


Tämä tarina on onnellisempi, kuin tapaus joka tapahtui aikaisemmin tänä vuonna. Koira oli viettänyt kaksi kuukautta odottaen sairaalan ulkopuolella Etelä-Espanjassa isäntäänsä sairaalasta.


Kahden kuukauden jälkeen lopulta koiralle löytyi sijaiskoti kun sairaalan henkilökunta oli tehnyt parhaansa. Koira odotti omistajaa, joka ei koskaan palannut, koska hän oli kuollut sairaalassa kaksi kuukautta aikaisemmin.