7.9.2016

Terveys: Smoothie

 
Smoothie kuume on tullut jäädäkseen. Moni on aina ajatellut, että hedelmäsmoothiet ovat lasten juttuja. He olivat väärässä! Smooteihin sekoitetaan mitä erilaisimpia aineita jotka ovat hyvä valinta. Vihreät ainekset tekevät niistä hitin hakiessa bikini mittoja. Ne ovat helppoja, nopeita ja hyvin ravintorikkaita. Näin syöt hedelmiä ja vihanneksia terveellä tavalla, ilman liikoja kaloreita ja se vielä maistuu herkulliselta!
Green Mango
  
Se on rikas, ravitseva ja täydellinen aamulla mm. krapulaan. Jos viikonloppuna on tullut otettua useampi kuin yksi ylimääräinen. Tämä on suosikki smoothie. Ainesosat joita tarvitset Smoothien valmistamiseen:
50 grammaa pinaattia tai kaalia

300 grammaa mangoa

60 ml tavallista jogurttia

240 ml vettä

1/4 tl inkivääriä
Marjat

Antioksidantteja ja vihreitä versoja voi olla täydelliset ainekset kohentaa vastustuskykyä. Se on rikas ja ennen kaikkea hyvin ravitseva välipala. Muista että on tärkeää sisällyttää vihanneksia ja hedelmiä ruokavalioon, varsinkin talvella.

50 grammaa pinaattia tai kaalia

75 grammaa punaisia hedelmiä

3 teelusikallinen kauran siemeniä
1 kuppi maitoa
 
1/2 banaani
Kirsikka ja pähkinät

Rakastatko kesän hedelmiä ja haluat sisällyttää ne kaikkiin aterioihin? No tässä on hyvä vaihtoehto toteuttaa intohimosi hedelmistä kesäkauden jälkeenkin. Nimi voisi olla vaikka kirsikkakukka!

50 grammaa pinaattia tai kaalia

75 grammaa kirsikoita

6 rkl voi tee pähkinöitä

1 kuppi maitoa (voi olla mitä tahansa tyyppiä)

1 tl vaniljasokeria