8.9.2016

Pidennä rusketuksen kestoa juomalla Smoothie 


Rusketus, joka on yleensä maksanut meille jotakin, lomamatkan, solarium kerrat, aurinkovoiteet jne. Miten sen saa kestämään hieman kauemmin? Meillä on ratkaisu: juo smoothie!

 
Ananas + Appelsiini + Porkkana Smoothie

Yhdistelmä oranssia väriä ja porkkanaa on täydellinen yhdistelmä pitkittämään kultaista sävyä kasvoillasi. Tähän smoothieen tarvitset: 3 porkkanaa, 2 appelsiinia ja ananasta 1/4. Hienonna 3 porkkanaa, purista appelsiinit ottaen talteen niiden mehua, kuori ananas ja paloittele ne. Laita kaikki sekoittimeen ja murskaa ne. Päätteeksi lisää muutama lusikallinen sokeria maun mukaan.
 
Banaani + kiivi + pinaatti + avokado Smoothie

Pinaatti sisältää runsaasti beetakaroteenia (suosien rusketuksen kestävyyttä), avokadon teho tarvitaan ylläpitämään nesteytys iholla jotta rusketus ei hilseilisi pois ja kiivi sisältää paljon C-vitamiinia Tarvitsemme: 2 banaania, 3 kiiviä, pinaattia 1/4 ja 1 avokado. Kuori, leikkaa hedelmät ja lisää pinaatti. Sekoita kaikki.
 
 
Mango + papaija + ananas + jogurtti + mantelit Smoothie

Tiesitkö, että mango ja papaija sisältää beetakaroteenia? Annos C-vitamiinia tulee tässä tapauksessa, ananaksesta ja mantelista, saat myös Omega 3 öljyä, joka auttaa pitämään ihon pehmeänä. Tarvitaan: 1 mango, papaijan puolikas, 1/4 ananasta, 2 jogurttia, 1/2 kuppi maitoa ja 8 mantelia. Kuori hedelmät ja paloittele ne. Lisää jogurtti, maito, mantelit ja sekoita kaikki nestemmäiseksi.
 
Vesimeloni + päärynä + punaisia hedelmiä Smoothie

Tämä smoothie on enemmän kuin vain auttamaan rusketuksen vaikutuksen kestoa, se on super kosteuttava. Lisäksi sen sisältämät punaiset hedelmät auttavat säilyttämään korkeimman kollageeni tason ihollasi. Tähän smoothieen tarvitset: 1 laatikon punaisia hedelmiä, 2 päärynää, 1/4 vesimelonia, jäätä. Kuori ja leikkaa hedelmät, lisää jäät, hienonna ja sekoita smoothie valmiiksi.