19.8.2016

Miestyypit joita tyypillisesti deittailet Espanjassa

En pidä yleistää, kun on puhe miehistä (itse asiassa se on valhe, rakastan sitä). Joten siinä hengessä, tässä on lista tyypillisistä miehistä joita tapaat Espanjassa. Tässä sinulle infoa keitä he ovat, mistä heidät löytää sekä hyvät ja huonot puolet kutakin tyyppiä deittaillessa.

Pijo

 
Pijos (Pomon kaverit) miehet oleskelevat baarien edustalla ja ohjaavat sinut sisälle baarin ei niin hienovaraisesti välttämättä, pukeutuen Ralph Laurenin pikeepaitaan ja design farkkuihin. Hiukset tulee olla täydellisesti muokattuna George Michael- "waike me up before you go go" videon tyyliin. Mutta rikkaat pojat tarvitsevat rakkautta myös, varsinkin eksoottisen ulkomaalais naisen muodossa. Löydät hänet mistä tahansa baarista, jossa he huolehtivat gin tonicit sinulle sisältäen kaikenlaista ​​roskaa mukanaan ja veloittavat 10 € + euroa palkkiota. Se on pelkästään extra hilloa hänelle.
Plussat: Hän ostaa illallisen.
Miinukset: Minulla ei jää mitään, mutta hän saa lisätuloja ja minut.


Ulkomaalainen Fetish poika

 
Jokainen nainen, joka on tullut ulos koneesta ja suunnannut Intercambio -tiskille verestämään hänen espanjankielitaitoa on havainnut nämä tyypit. Hänellä on yksi elämäntehtävä: "paukuttaa" ulkomaalaisia tyttöjä.
Plussat: Ei tarvitse olla mielettömän kuuma espanjalais nainen saadakseen hänet. Olet aurinko ja mikään ei ole verrattavissa sinuun.
Miinukset: He ovat likaisia, kammottavia, pelottavia sarjamurhaajia.


Out Of Work Artist

 
Taantuma on todella vaikuttanut näihin häviäjiin vähenevässä määrin. He kuluttavat aikaasi  näppäilemällä Bob Dylanin lauluja joita he ovat oppineet (Like a Rolling Stone), tai jos he vain haluavat olla vieläkin kauheampia jotain Oasista (Wonderwall).
He haaveilevat pääsyä pois heidän äidin tai sisaren sohvalta ja hallitsevan maailmaa heidän omalla "taiteellaan". Löydät heidän tyypillisesti puistonpenkiltä tai suihkulähteen vierestä, kitara kädessä, haiseva hiuspanta hiuksissa, jonka he ovat ostaneet matkoiltaan.
Plussat: Heillä on runsaasti aikaa olla kanssasi, koska heillä ei todellakaan ole mitään muuta tekemistä.
Miinukset: Heillä on runsaasti aikaa, koska heillä ei ole mitään muuta tekemistä.


Psycho

 
Vaikea nähdä, että hän on psyko heti alussa, kun helposti tulee ajatelleksi "koukeroiden" mahdollisesti johtuvan vain kulttuurisista eroista välillänne. Mutta kun hän alkaa teroittaa hänen veitsiään ja kertoo klassisia sanontoja sinulle kuten "minä rakastan sinua niin paljon että haluan nylkeä ihosi ja pukea sinut ylleni", tiedät että on aika astua pois hullun pauloista. Hänet voi valitettavasti löytyy lähes kaikkialta, etenkin hän tietää missä asut, ja salasanat puhelimeesi.
Plussat: Jännää!
Miinukset: Hänen tempauksensa päätyvät uutisiin.


Cougar Hunter

 
Vaikka suuria harppauksia saavutettiin uraauurtavien ladyjen kuten Demi Moore ja Madonnan deittailessa latino miehiä, muutos on tulossa. On runsaasti nuoria miehiä jotka epätoivoisesti etsivät vanhempia naisia, joka voi opettaa häntä siitä, miten olla todellinen mies. He löytyvät kun kuulet lauseita "olen 21 ja puoli".

Plussat: vuosisadan Ego boost tietenkin.Miinukset: Hän ajattelee 90-luvun retroa ja omistaa edelleen maitohampaat.


Orbiter

 
Usein löytyy deitti sovelluksista, sinun tarvitsee tavata hänet vain kerran, huomaat ettet ole kiinnostunut heistä ja he vain roikkuvat ympärilläsi. He ystävystyvät ystäviesi kanssa, kuten haluat, kaikki samalla toivoen, että voit alkaa nähdä  hänet eri tavalla, jos vain opit tuntemaan hänet. Ne ovat usein pelaajia, jotka ovat harvoin hylätty joten he pitävät haasteista.
Plussat: Kiva varmuuskopio.Miinukset: Et löydä hänestä vetävää puolta ja lopuksi olet niin kyllästynyt, että haluat mieluummin maata yhden serkkusi kanssa. Kuntosali Jätkä

 
Voi cross fit. Oh rutistus. Voi juoksumatto. Vaikka lihaskimppujen määrä kalpenee Espanjassa verrattuna Yhdysvaltoihin tai Isoon-Britanniaan, on kasvava trendi miesten kuntosali harrastus täällä Espanjassa. Löydät heidät kuntosalilta, tai rannoilta sekä puistoista joissa he tarjoavat kaikille täyden näytöksen siitä kuinka ihanan muotoisia he todellisuudessa ovat.Plussat: Ne hallitsevat monenlaiset nostoliikkeet.Miinukset: Ne, jotka syövät kakkua yhdessä, pysyvät yhdessä, ja se ei vaan tule tapahtumaan täällä.


Kadonnut Hipster

 
Parrat ja viikset, Anarkistit ovat saavuttaneet maailmanlaajuisesti ylivaltaa jopa Espanjassa.
Kuitenkin ulkoasuna loaferit ilman sukkia on varsin hankala 40 asteen lämmössä, mutta ne ovat sitoutuneet ulkoasuunsa, ja minä varmasti kunnioitan heitä siitä. Löydät heidät mistä tahansa baarista tai kahvilasta joka on naulannut elottomia esineitä seiniin, sana "fuusio" on kirjoitettu kaikkialle valikoimassa, tai lähellä polkupyörä telinettä.Plussat: Ne ovat niin siistejä.Miinukset: ... viileämpiä kuin te.


Mies, joka asuu edelleen äidin luona Kyllä, hänkin hiipi tähän luetteloon. On kiistatonta, että tämä tilanne on edelleen kansallinen pidemia. He löytyvät aivan kaikkialta.
Plussat: Heillä on ok tulot, koska he eivät maksa vuokraa.
Miinukset: Erm ... he asuvat äidin kanssa.Naimisissa oleva mies 


Naimisissa oleva kaveri lähes yksinomaan löytyy netti sovelluksista. Hän ei päästä pois käsistään mitään mahdollisuutta, jonka hän voi saada. Hän toivoo, että tiedon puute Espanjassa tarkoittaa sitä, että olet myös naiivi. Hän on melko turvassa tietäessään ettet tunne ketään ketä hän tuntee, ja et viivy kauan Espanjassa.
Plussat: Hän on erittäin innoissaan viedessään aina ulos sinut.Miinukset: Et ole niin Super innoissaan, kun hänen vaimonsa saa tietää.
 2-viikon poikaystävä 


Hänet löytää mistä tahansa paikoista ja on ehkä kaikkein tappavin kaikista miehistä tässä luettelossa. Kaikki alkaa niin lupaavasti. Sinä menet treffeille perjantaina ja nautit Vino Tintoa ja nukut yön yli. Hän palvelee sinua tuomalla aamiaista ja ehkä vie sinut iltapäivällä kävelylle. Olet täynnä toivoa ja iloa, että teillä alkaa riemukas kuherruskuukausi ja onnellinen tunne valtaa mielen. Sitten hän seremoniallisesti kysyy kahden viikon kuluttua vain "ollaanko ystäviä".
Plussat: Hän on täydellinen, jos olet  tekemässä Espanjassa vain välilaskua.Miinukset: Ei niin täydellinen, jos asut
Espanjassa.