26.8.2016

Kuinka tapailla espanjalais naista - ohjeet ja kiellot

Ole kuin Don Juan. Romantiikka elää vielä vahvana Espanjassa ja se toimii erittäin hyvin. Useimmat espanajalis naiset ihastuvat saadessaan punaisia kukkia tai viinipullon. Olemalla herrasmies voitat paikan itsellesi. Älä käyttäydy kuin eläin koskaan. Macho käyttäytyminen on pannassa.

Tanssi. Jos asut Espanjassa ja olet epävarma tanssitaidoistasi nyt on aika hakeutua tanssikurssille ja opetella kuviot. Tämä on suurin kompastuskivi Eurooppalaisilla.

Maksa joka kerta lasku ulkona syödessä. Espanjalais naiset ovat perinteisiä ja miehen lompakosta maksetaan silloin kuin käydään ulkona. He eivät ymmärrä modernia 50/50 tapaa.

Ole espanjalainen. Naiset pitävät kulttuurissaan miehistä jotka ovat meneviä, suorapuheisia, helliä ja rakastavat juhlimista.

Nouda hänet kotiovelta ja saata hänet takaisin kotiin. Tästä saat varmat 1000 pistettä tytöltä. Jopa jos deitit ovat menneet huonosti voit vielä pelastaa tilanteen ja saada toisen mahdollisuuden tavata hänet saattamalla hänet illan päätteeksi kotiin.

Älä kritisoi hänen perhettään. On olennainen osa parisuhdetta tulla toimeen erinomaisesti perheen kanssa, erityisesti perheen äidin kanssa. "Anna hänen puhua äitinsä kanssa niin kauan kuin se vaatii ja vie aikaa".

Älä yritä voittaa kinastelua "hän on aina oikeassa". Espanjalais nainen ei halua hävitä kinastelua ja riitelyä.

Älä puhu Exästä. Espanjalaisnaisilla on voimakas karakteriääri ja he ovat luonnostaan mustasukkaisia. Aikaisempien suhteiden tuominen elämäänne tarkoittaa että kerjäät ongelmia.

Älä odota liikaa ensimmäisiltä treffeiltä. Sinun täytyy hurmata romantiikalla ja herrasmiesmäisyydellä leidi. He ovat edelleen hyvin perinteisiä.

Älä ole metrosexsuaali. Tämä tyyli saattaa purra Canarian saarilla, mutta ei varsinaisesti Espanjassa. Espanalaisnaiset pitävät karkeista ja valmiista miehistä. He kauhistuvat jos juokset kauneushoidoissa ja laitat kasvonaamion kotona kasvoillesi. Ja on jatkuvasti huolissaan omasta ulkonäöstään.