23.1.2015

Design ravintola DiverXO

David Muñozilla on hyvin kalustettu pää; kipittäviä kromi muurahaisia, villakoiria, eksoottisia perhosia ja suunnitelma siivekkäistä sioista ballerina mekoissa. Näiden ainesosien saattelemana on suunniteltu uusi DiverXO ravintola, jo 12-vuotiaana hän tiesi haluavansa olla kokki ja alkoi luonnostella luonnoksia ja ideoita vihkoihinsa. "Sisustus on unenomainen näky, jota ei tarvitse selittää. Tämä on maailma fantasian, luovuuden ja mielikuvituksen. Miksi ravintolassa on ihmeteltävä mitään? Se on DiverXO keittiön identtiteetti ja ilme: rikkoa vakiintuneita käsitteitä siitä millaiselta ravintolan tulisi näyttää. Täällä syöt nojatuolissa, et tuolissa. Tarkoitus on saada kokemus erilaisuudesta. Ei puhetta kolmen tähden Michelin tähdistä. Tämä on paikka, jossa voit alkaa nauttia katsellen ympärillesi jo kauan ennen upeita kulinaarisia makuja.

Idean neljä kättä 

Ovea vartioi parvi perhosia, eikä sattumalta: "Kun olen tekemässä jotain uutta, jotain jota olen odottanut kauan....haluan yllättää, tuntea kihelmöintiä."
Lyhyesti, David Lazarus yhdistää ideoita ja lahjakkuutta. Tulos? DiverXO tänään...asioita joita kokilla oli mielessä jo 20 vuotta sitten, kun hän otti kynän ja alkoi kirjoitella paperille ideoita, kuvitellen jokaisen yksityiskohdan ravintolaansa. Nyt hän viettää 17 tuntia vuorokaudessa keittiössä tämän unelman täytyttyä....kokemus on ravintolassa sanoinkuvaamaton.


Ravintolaan pääset tutustumaan täältä