28.9.2014

Parhaat pyöräily reitit Espanjassa

Andalusiassa: TransAndalusia reitti on 2000 km (1240 mailia) pitkä ja suunniteltu erityisesti maastopyörille. Se menee läpi Andalusian kahdeksan maakunnan ja antaa kokeneille pyöräilijöille mahdollisuuden kulkea läpi uskomattomien luontokohteiden, kuten Sierra Nevada, Doñanan ja Cabo de Gata kansallispuistot.

Toledon provinssi: Espanjan hallitus on kääntänyt monet maan hylätyt rautatiet mahtaviksi pyöräily ja retkeilyreiteiksi, joka tunnetaan nimellä "Verdes" - läpi jostain. Verde Via de la Jara, Toledon maakunnassa tarjoaa upeat näkymät ja antaa pyöräilijöille mahdollisuuden mennä yli vesirakennelmien ja pikajuna tunneleiden.

Alicante: Upeat ja rentouttavat näkymät Välimerelle. Tämä 26 km (16 mailin) pitkä reitti San Juan-rannannan kautta El Campellon kylään on ihanteellinen pyöräilijöille, kaikenikäisille. Coveta Fuman kainalosta pääsee takaisin raitiovaunulla keskustaan​​. 

Barcelona: Hankit lintuperspektiiviä Katalonian pääkaupungin ylöpuolella, kun käytät tätä 9 km (5,5 mailia) pitkää maarataa Collsera Nqtural Parkin kautta. Se on tunnetusti hyvin kiireinen viikonloppuisin.
Santiago de Compostela: pyhiinvaeltajien jalat eivät ole ainoita, jotka pääsevät tämän maailmankuulun matkan kulkemaan. Pyöräilijät voivat valita, suorittaako koko 800 km (500 mailin) reitin ranskalaiseen tapaan tai vähintään 200 km reitti hankkiakseen Pyhiinvaellus sertifikaatin.

Keski Massif: Voit valita jopa 80 eri reitistä jotka kulkevat tämän hämmästyttävän vuorijonon alueella, joka alkaa Madridista ja päättyy Portugaliin. Tutustu Senderia (senderosdelsistemacentral.com) verkkosivuilla suunnitellaksesi matkasi. Se antaa sinulle parhaat reitit.

Madrid: asut pääkaupungissa ja haluat mennä pyöräretkelle? Via Verde Tajuña, yksi hylätyistä radoista jonka Espanjan hallitus on muuttanut pyörätieksi, tarjoaa kaupunkilaisille mahdollisuuden paeta hälinästä. Jää pois viimeisellä pysäkillä -  metrolinja 9 (Arganda del Rey) ja hyppää pyöräilemään.

Cadiz: Tämä 37 km (22 mailin) pitkä Via Verde de la Sierra reitti kulkee Puerto Serranon kylästä Cadizin maakunnassa Olveraan, pieneen kylääm Koillis-Rondassa. Se menee läpi peräti 30 tunnelin ja 4 maasillan sekä laaksojen ja jokien. Vapaa liikenteeltä ja suhteellisen helppo pyöräillä, se on ihanteellinen perheen päiväretki aktiiviteetiksi - ja jos pienokaiset ovat liian väsyneitä, Taksin polkupyörätelineet ovat käytettävissä paluumatkaa varten..  

Lanzarote: lähde ajelulle läpi maan tulivuorien -Timanfaya kansallispuistossa. Ihanteellinen maastopyöräilijöille, se on jopa 8 km (5 mailin) alamäkeä läpi saaren ainutlaatuisten maisemien ja laavakenttien. Saariston leuto ilmasto tekee pyöräilystä paratiisimaista ympäri vuoden. 

Mallorca: henkeäsalpaavia kallioita ja upeat näkymät, tämä suosittu mäki-nousu reitistö on pakko kokea maastopyörällä. Pollenca, noin 25 km (15 mailin) pitkä polku päättyy Mallorcan pohjoisimpaan pisteeseen, Formentorin majakkaan.