5.9.2014

Espanjan luonnonihmeet Top 7Paljon odotettu lista on vihdoin julkistettu. Espanjan 7-luonnonihmettä.

Yli 82000 ääntä antoi valintansa Espanjan seitsemän parhaan kohteen listalle.

Kampanjan järjestäjän matka-vakuutusyhtiö Allianz Global Assistancen tavoitteena on edistää tuntemattomiin kohteisiin tutustumista Espanjassa.

Lue koko lista tästä. Oletteko samaa mieltä? Vai onko jossain erityinen kohde joka olisi pitänyt sisällyttää listaan?

1. Gaztelugatxe

 Pieni kivinen saari Espanjan pohjoisrannikolla sanotaan muistuttavan linnaa. Tärkein kohokohta on 11. vuosisadan kappeli, joka on rakennettu  St Johnin kunniaksi.

2. Somiedon luonnonpuisto.  

Neljä laaksoa Pohjois-Espanjan Cantabrian Mountainsissa muodostavat tämän Unescon kohteen. Se on paratiisi jossa elää eniten Espanjan uhanalaisia ​​lajeja, kuten karhuja, susia, villisikoja ja maakotka.

3. Cabo de Gata-Nijar luonnonpuisto

  Toinen Unescon kohde, tämä luonnonpuisto on suurin ja se on suojattu rannikkoalue Etelä-Espanjassa. Sen monimuotoisuus sisältää kosteikkoja, tulivuoria, valkoisia rantoja ja suolaisen veden laguuneja.

4. Las Medulas

 Nämä muinaiset Unescon suojelemat kultakaivokset ovat mahtava esimerkki Roomalaisten tekniikasta. He rakensivat uraauurtavan järjestelmän patojen ja kanavien verkostoksi,

5. Lagunas de Ruidera luonnonpuistossa.  

Tämä 15 järven ryhmä kattaa 4000 hehtaaria. Puistossa asuu monenlaisia ​​lintuja ja kaloja sekä siellä sijaitsee Cave Montesinos joka on mainittu Don Quijotessa myöskin.

6. Fuente De.  

Tämä upea rotko Picos de Europa sijaitsee vuorijonossa jonne pääsee vain köysiradalla. Kesäkaudella, turistit muodostavat pitkiä jonoja nauttiakseen sensaatiomaisesta näköalasta.

7. Catedrais.

 Epätavallinen kallioperä,  joka muistuttaa holvia ja kaaria. Ne ovat saaneet lempinimen " Katedraalien ranta". Lisäksi joukossa on Euroopan kauneimpia rantoja.