9.5.2013

Äitienpäivä herkku


Tämä herkku on erittäin monipuolinen, sillä sen voi täyttää lähes miten tahansa - hedelmillä, vanukkaalla, moussella jota on jäänyt jälkiruoasta sekä vihanneksilla ja lihalla vaikka päivälliseksi. Saat siitä jälkiruoan tai ruokaisamman lounaan helposti.

Ei tarvitse lisätä kuin öljyä pannulle ja alkaa paistamaan crepesejä. Säilytä ylimääräiset ohukaiset ​​myöhempää käyttöä varten jääkaapissa. Näin voit napata sieltä muutaman, täyttää ne ja laittaa tarjolle...niin helppoa!



 
Ainesosat joita tarvitset:

2 kanamunaa
1 kuppi maitoa
2/3 kuppia jauhoja
1 tl suolaa
1 1/2 tl öljyä

Yhdistä Blenderiin munat, maito, jauhot, suola ja öljy. Prosessoi tasaiseksi. Pidä kylmässä 1 tunti.
Kuumenna paistinpannu ja voitele öljyllä. Kaada 1/4 cup ohukaisten taikinaa pannulle. Kypsennä 2-5 minuuttia, käännä kerran, kunnes ohukainen on kultainen. Paista loput taikinat.


Täytä ohukaiset kermavaahdolla ja mansikoilla, hillolla ja sokerilla tai lakoilla.