28.4.2013

Ratsastus reitit Espanjassa

Haluatko nauttia kokemuksesta löytää Espanja ratsain? Oletko valmis valitsemaan näistä kuudesta reitistä ympäri Katalonian, Baleaarien, Extremaduran ja Castilla-Leónin? Kaikki reitit on vahvistaneet EQUUSTUR, Euroopan Equestrian Tourism Network, ja sen avulla voit löytää kaikista ihanimman osan näistä Espanjan alueilla. Ja kun ratsastat läpi laidunmaiden ja laaksojen, tulet heti keskiaikaisiin ​​kaupunkeihin ja kyliin ... Vedä jalkaasi ratsastus saappaat, liitty seikkailuun ja olet valmis nauttimaan luonnon ihanuuksista.

Voit nauttia kaikista näistä reiteistä (osa eurooppalaista hanketta, joka koostuu kymmenestä reitistöstä) maksimissaan sekä kesällä että talvella, kiitos Espanjan upean ilmaston. Ja sinun ei tarvitse murehtia ratsastus osaamistasi, koska reittejä on suunniteltu sekä aloitteleville että jo kokeneille ratsastajille. Jos tämä ajatus miellyttää sinua, varaa enemmän kuin yksi päivä, koska nämä reitit voi ajoittaa eri viikonpäiviin ja lopettaa eri paikkaan mistä lähti, matkan varrella. Tässä on lyhyt esittely reiteistä, joista voit valita yhden, joka kiinnostaa sinua:


Extremadura


Vesi-ja rautatammi reitti. Badajoz. 3 päivää ja 2 yötä (3 päivää ratsain). 52,8 km. KeskivaikeaTämä reitti kattaa Burguillos del Cerron alueen. Voit nähdä Romalaisia siltoja, ja vanhan Celtic ja Visigothic siirtokunnat sijaitsevat täällä. Matkalla ratsastetaan pitkin vanhoja karja reittejä, ja vieraillaan perinteisen paimenten leirissä, tunnetaan espanjaksi nimellä "majadas". Nämä ovat paikkoja, jotka tarjoavat suojaa paimenille ja heidän laumalleen.


Reitti hakamaiden aroilla La Serena. 3 päivää ja 2 yötä (2 päivää ratsain). 46,2 km. HelppoSe alkaa Castueran kylästä, josta löydät ratsastuskoulun ja jossa voit käydä Turrón Nougat- museossa ja La Serenan luontokeskuksessa. Ihastut nähdessäsi valtavia aroja, Välimeren kasvistoa, Almohadin linnan sekä luolia kalliomaalauksineen ...


Kastilia-Leónin


La Morañan reitti. Avila. 3 päivää ja 2 yötä (3 päivää ratsain). 77 km. Helppo-keskivaikeaRakastut varmasti La Morañan alueeseen, jossa on pieniä kyliä sekä tunnetaan Mudejar taidetta. Voit seurata jokien varsia kuten Adaja kulki Arévalon linnaan ja pyhäkköön - El Cristo de los Pinares, ja ratsastaa läpi mänty ja poppeli lehtojen.

 

Kataloniassa


Barcelonan vihreät keuhkot. Barcelona. 3 päivää ja 2 yötä (2 päivää ratsain). 57,1 km. KeskivaikeaReitti vie sinut läpi Valls del Montcaun laaksojen. Ratsastat läpi valkoisten ja punaisten mänty ja Välimeren tammimetsien, ja löytää arkkitehtonisia aarteita, kuten Sant Benet on Pla de Bages luostarin ja kuuluisa Talamancan linnan.


Barcelonan maisemia. Barcelona. 6 päivää ja 5 yötä (5 päivää ratsain). 111,3 km. Keskimääräisen vaikeaInnostunut Barcelonan ja Montserratin välisistä kauniista maisemista. Ravaat oliivi ja mantelipuistikkojen halki. Voit käydä Sant Llorenç de Munt il `Obac luonnonsuojelualueella, ja nauttia perinteisiä ruokia viehättävissä kaupungeissa ja kylissä, joka kuljettaa sinut takaisin keskiaikaan. Reitti kulkee 45 minuutin päässä Barcelonasta, ja siellä on myös mahdollisuus viettää ylimääräinen päivä kaupungilla.


Baleaarien saarillaReitti Camí de Cavalls. Menorca. 5 päivää ja 4 yötä (5 päivää ratsain). 95,4 km. Keskimääräisen vaikeaa joissakin osissa.Tämä reitti tarjoaa mahdollisuuden tarkastella joitakin saaren upeita koskemattomia rantoja hevosen kanssa. Tämä on vanha Camí de Cavalls reitti, historiallinen polku on noin 200 kilometriä pitkä. Näemme myös Cavalleria majakan (kallioilla yli 80 metriä korkea) ja S'Albufera des Grau luonnonsuojelualueen, se tekee vastustamattoman vaikutuksen.


Saat lisätietoja siitä, miten tehdä näitä reittejä, matkareitti suunnittelua kullekin, ja mitkä yritykset järjestää niitä, parasta on käydä virallisilla kotisivuilla Equustur. Tämä tapa on paras mahdollinen keino yhdistää urheilu, luonto, kulttuuri ja gastronomia. Hemmottele itseäsi retkillä, joka viipyillee muistoissasi pitkään..


Muistettavaa


Jotkut reitit oppaan johdolla.Majoitus ja ravintolat valitaan yleensä etukäteen, mutta on olemassa eri vaihtoehtoja tarjolla riippuen reiteistä. Hevoset on valittu erityisesti tämän tämäntyyppisen matkailun perusteella.