22.4.2013

Miten pukeutua Espanjassa?

Espanjalaiset eivät käytä shortseja tai lenkkarit muualla kuin urheillessaan, joten jos et ole aikeissa treenata, jätä nämä kotiin. Kangas housut, caprit, hameet ja mekot ovat hyviä kesällä. Päivällä ja yöllä lämpötila voi vaihdella 20 astetta tai enemmän, joten kevyt pusero tai takki illalla mukaan ja pärjäät varmasti. Ruskeat ovat paremmat kuin mustat. Kävellessä monia mukulakivikatuja, ota mukava pari sandaaleja tai kenkiä mukaan. Ja kuumina kesäpäivinä, ota viuhka, se pitää sinut viileänä!


Keä on hot, hot!  Hyvä valinta on yksinkertainen pellavamekko konservatiivisella värillä ja jotain käsivarsien suojaksi jos mekko on hihaton. Joissakin katedraaleissa ei voi vierailla hihattomalla paidalla tai mekolla. Espanjassa on hyvä olla tietoinen siitä, että naiset ovat pieniä. Jos olet suurempaa kokoa, sinulla voi olla vaikeuksia löytää mekkoja.  
Espanjalaiset ovat hyvin muotitietoisia ihmisiä joten on kohteliasta näyttää huolitellulta. 

 
Espanjassa naiset näyttävät suosivan pitkiä mekkoja. Housut ovat myös ok, mutta shortsit kertovat heille siitä että olet turisti.

Riippumatta siitä, miten ihana ja kevyt tuulitakki sinulla on, jos se on pinkki, jätä se kotiin! Useimmat naiset käyttävät konservatiivisia värejä, tummia vaatteita ja korkokenkiä! Sama Italiassa. Musta on tylsä, mutta hyvällä maulla selviät sen kanssa useimmissa tilanteissa.