15.3.2013

Vinkkejä mukavaan Homestay kokemukseen


Oleskelet jonkun kotona matkallasi. Luonnollisesti se tarkoittaa kävelyä alusvaatteissa, kahvi/tee sotkua keittiössä, käytettyjä pyyhkeitä kylpyhuoneen lattialla ja uudelleen asennetut television kaukosäätimen asetukset. Oikeasti?


Ei tietenkään. Mutta tämä kuva ei ole niin harvinaista kuin miltä se kuulostaa. Nyt yhä enemmän matkailijat ovat valinneet arvokkaampien hotellien sijasta sosiaalisen Homestays vaihtoehdon jossa asutaan jonkun luona. Näitä löytyy mm Airbnb, HomeAway tai Onefinestay sivustoilta, jotkut matkustajat tuovat hotelli asumisen kaltaiset odotukset - ja huonon käyttäytymisen - koteihin .


Olet maksanut huoneen, mutta nämä ovat koteja ei asuntoloja tai hotelleja. Tässä muutama etiketti vinkki auttaa tosielämän isäntiä ja tuo kokemuksia Homestay vieraista.
1. Täytä profiilisi Jotkut ensikertalaiset yrittävät testata sivustoa ensin ja saada yhteyden isäntään ensin. Mutta kukaan ei halua sinun kotiin, jos heillä ei ole aavistustakaan kuka olet.
Ennen yhteydenottoa, täytä profiilisi kuva ja tarkat yhteystiedot. Kohtele tiedustelijoita vähän kuin työhaastattelussa.


2. Lue lisätietoja ja kommentteja ennen yhteydenottoaUseimmat isännät lähettävät yksityiskohtaisia ​​kuvauksia heidän kodistaan tai asunnostaan - jossa on sänky, kylpyhuone, ehkä Wi-Fi-tai TV tai kissa nimeltä Freddie, ja kuinka paljon ylimääräistä  maksaa tuoda ylimääräisiä henkilöitä. Lue merkinnät ensin yhdessä ohi vieraiden kommentit, ennen kuin kysyt mahdolliselta isännältä lisätietoja. Se säästää kaikkien aikaa, ja se voi antaa vaikutelman että olet huolimaton, jos kysyt kysymyksiä asioista joihin on jo vastattu.


3. Mutta kysy kysymyksiä ennen varaamistaJos sinulla on kysyttävää, kaikki isännät haluavat kuulla niitä ennen kuin klikkaat "varaus" - ei isäntä tai vieras haluaa väärää varausta joka ei toteudukkaan tai sovi. Jos yrität Homestay ensimmäistä kertaa, varmista, että se on todella mitä haluat. Yksi San Francisco isäntä, joka vuokraa yksityisenä huonetta kertoi, että "jotkut ihmiset todella haluavat kaikki palvelut kuten hotellissa on - sitten olisi ehkä parempi yöpyä hotellissa."


4. Ole ystävällinen, mutta kunnioitta isännän yksityisyyttäUseimmat isännät tarjoavat majoitusta nähdäkseen vieraita ympäri maailmaa. Mutta vain koska olet siellä se ei tarkoita, että sinun täytyy olla paras ystävä 24/7.
Olemalla liian sosiaalinen voi olla ongelma silloin tällöin, "Elämä silti tapahtuu, kun olet kotona. Joten jos näet jonkun olevan kiireinen, se ei ole paras aika aloittaa 20 minuutin keskustelua juusto pihvistä!


5. Älä monopolisoi yhteisiä tilojaYleensä isäntä tekee selväksi onko keittiö tai tv-huone saatavilla tai ei, jos et ole varma, kysy ensin. Mutta vain jos ovi on auki, älä leiriydy olohuoneeseen koko päiväksi, tai ota keittiötä tunnin ajaksi käyttöösi.
Ei jokainen ole rento ihminen. Joten jos haluat katsoa jalkapalloa muutaman tunnin ajan on kohteliasta kysyä ensin. 6. Ole avoin henkilökohtaisten erojenJos pysyt hotellissa, sinun ei tarvitse murehtia mielipiteistä - syövätkö he raakaa lihaa, tai vängätä siitä, että kissat ovat fiksumpia kuin koirat. Mutta jonkun kotona, sinun täytyy tietää ettei jokainen ajattelee niin kuin sinä.


7. Jätä rehellistä palautettaLuottamus isännän ja vieraan välillä hajoaa jos emme jätä rehellistä, rakentavaa arvostelua. Jos et pidä sohva kuviosta, hellitä. Mutta jos olet löytänyt paikan likaisena tai suihkun ilman kuumaa vettä tai kuvaus ei vastannut kokemustasi, se hyödyttää kaikkia antamaan rehellistä palautetta.Monesti ei ole yhteistä tilaa. Vain sänky. Jotkut ihmiset eivät mutaa kaipaakaan.