17.3.2013

Maisemakuvaus vaatii tahdonvoimaa


Maisemakuvaus vaatii hyvin erilaisia ​​työtapoja. Tyypillisesti valokuvaaja asentaa kameran jalustalle, varmistaa aukon asetukset, että kuva on terävä edestä taaksepäin. Kuten valo on rajoitettu päivän alussa ja lopussa.

Valitse hetkiÄlkää erehtykö luulemaan, että vain koska maisemat eivät kävele pois kuin ihmiset, sen kuvaaminen ei ole yhtään vähemmän vaativaa. Kuten kaikki aiheet, kohokohta, kun kaikki elementit yhdistyvät täydellisesti, on yleensä ohikiitävää. Sinun täytyy olla valmis ja odottaa sitä hetkeä jolloin kuvaat. Kun odotat, kokeilla erilaisia asetuksia kamerassa jotta olet valmis, kun pitäisi ottaa valokuva.Eristä osa kokonaisuudestaKun katsomme kameran läpi laajalle alueelle, toteamme värit, kauneuden, laajuuden ja pääpiirteet - näemme suoraan läpi voimajohtojen ja jäteastioiden ja luomme mielessämme silmin täydellisen kuvan. Kamera näkee kaiken, se ei tiedä ettet tarkoittanut sisällyttää wc:tä lohkoon vasemmalle tai "Keep Out" merkkiä oikealle. Kun olet löytänyt kauniin maiseman on hyvin houkuttelevaa laittaa laaja linssi yrittääksesi saada kaiken omaan valokuvaasi. Muista, että maisemia ei tarvitse aina ottaa kerralla. Eristä elementtejä sanoaksesi jotain ympäristöstä ja täydennä niitä panoraamanäkymällä. Kuten kaikki hyvät sävellykset, siellä on oltava jotain kiinnostusta herättävää, tärkein ominaisuus, joka voi herättää katsojan huomion.

Pysy keskittyneenäVarmista terävyys edestä taakse. Kolmijalka on tärkeä maisemaa valokuvattaessa, jottei kuva liikahda.


Kun kuvaat maisemia kiinnittää erityistä huomiota horisonttiin ja tarkista elementit kehyksessä.

    
Paikanna näköalat huolellisesti.
    
Horisontti pitäisi olla suora.
   
Tarkista pois ei-toivottuja elementtejä, erityisesti kehyksen reunoja.


    
Älä vahingossa kuvaa omaa varjoa maisemaan. Sinun täytyy olla erityisen varovainen, kun kuvaat hyvin aikaisin tai hyvin myöhään päivällä. 

 
   
Maisemakuvaajat tavallisesti nousevat aikaisin aamulla ensimmäisen valon ilmestyessä ja palaavat kaksi tai kolme tuntia ennen auringonlaskua ja hyödyntäen lämpimän, matala-kulmaisen valon. Tämä valo on kaikkien saatavilla. Sinun ei tarvitse omistaa kalliita laitteita herätäksesi aikaisin ...