17.3.2013

Bullaksen viinireitti

Tule ja tutustu viinireittiin jonka löydät Bullasin kaupungista, Murciassa.  

Tulet huomaamaan, että tällä Välimeren alueella on merkittävä viini historia, yli 200 perinteistä viinitilaa ja löydät sieltä myös Viinimuseon. 

 Lisäksi laatuviinejä, kuten hieno Monastrell, erilaisia ​​punaisia, voit nauttia maisemista viinitiloilla, joissa rakennukset ja perintö liittyvät viinin kulttuuriin. Todellinen herkkupala silmille ja makuaistille.

______________________________________________________________________________________

Viini kaupungitBullas on tämän viinireitin keskipiste. Tämä alue on osoittanut suurta omistautumista viininviljelyssä jo Rooman valtakunnan ajoista alkaen, ja siellä on edelleen samoja viinitarhoja ja viinitiloja tuolta ajalta, jossa voit oppia alueellisia perinteitä. Lisäksi voit osallistua viininmaistajaisiin, paikallisen vuohenjuuston kera. Tämä on täydellinen paikka nauttia raikkaasta ilmasta ja viinintuottajamaan yhden kaupungin aromeista. Kaupunki tarjoaa myös erilaisia ​​majoitusvaihtoehtoja, ravintoloita, urheilupaikkoja ... 

________________________________________________________________________________________

Mitä löydän alueella?"El Zacatín" markkinoilta löydät käsitöitä ja tyypillisiä Bullaksen tuotteita, markkinat pidetään joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.Alue on täynnä viinitarhoja, kuten Carrascalejo, sieltä löydät ihanteellisen vaellusreitin "Via Verde del Noroeste". Voit myös käydä Useron vesiputouksilla tai Molino de Abajolla tutustumassa sen arkeologisiin löytöihin 1.-luvun Roomalais kylässä.Tyypillisiä Fiestoja kuten Virgen del Rosario tai Wine Fiesta, jossa voit nähdä viinirypäleet ja näytteen paikallisesta ruokakulttuurista._________________________________________________________________________________________


Mitkä ovat alueen viinit Bullas on perinteinen punaviini alue, vaikka sen valkoiset- ja ruusuisetviinit ovat myös laadultaan erinomaisia. Montrasellin erilaiset ​​punaviinit ovat erityisen hyviä. Tämä viini on kompaktin näköinen pienessä pullossaan ja se omaa erittäin voimakkaan sinivioletin värin. Väri, tuoksu, maku ja runsaasti antioksidantteja antavat sille hyödyllisiä ominaisuuksia terveydelle.

__________________________________________________________________________________________

Miten sinne pääseeBullaksen viinireitti on Murcian alueella Kaakkois Espanjan alueiden Kastilia-La Manchan ja Valencian välillä. Bullaksen kaupunkin on hyvät tieyhteydet, joihin pääsee Madridista (403 km), Valenciasta (305 km), Granadasta (252 km), Albacetesta (240 km), Alicantesta (128 km) ja Murciasta (53 km) . Jos päätät tulla autolla suosittelemme-7-moottoritien käyttämistä ja A-30 tietä (jos tulet Kastilia-La Manchan suunnasta) - molemmat liittyvät C-415 tiehen, joka kulkee suoraan Bullakseen. Jos haluat matkustaa lentäen, Murcia-San Javierin lentokenttä on 91,8 km päässä.  Junalla pääset erittäin hyvin, rautatieasemat alle 50 kilometrin päässä, Alhama de Murcia (junia Valenciasta ja Alicantesta), Alcantarilla ja Calasparra (molemmat junat kulkevat Madridista).