11.2.2013

Kevään muoti ennuste

Kevät vaatekaapin päivityksen aikaa. Summaamme kuumimmat trendit kaudelle eteenpäin.

1968-vuoden muoti vaikuttaa muoti valintoimme tulevana keväänä, on aika tutustua kevään kuumiin suuntauksiin.


Sorbet-vaikutteisia pastelli sävyjä, tuoreita floral-kuoseja ja meri-vaikutteita saa aurinkoisemmalle mielelle taatusti.Unohda nyt lämpömittari ja tutustu kauden tyyliin. Uudet virtaukset saavat heittämään pois villasukat jaloista ennemmin kuin ehdit sanoa "helleaalto".Pastelli paraatiJos viime kesänä oli kyse kirkkaista väreistä, tämän kauden väri trendi on pehmeä, makea ja hempeä, pastelli.


Tyttömäinen ulkonäkö ja jäisen sorbetin värit kestää katseet kaduilla. Metalliset lisävarusteet tarjoavat ylimääräistä kuorrutusta tyyliin.Kukka kuumeEi kevät on täydellinen ilman tuulen tuomia kukkais tuoksuja. Tänä kaudella näkee tuoreempaa, monipuolisempaa ja elinvoimaisempia kimppuja.


Tämä kirjavuus koostuu trooppisista kukista, rohkeista auringonkukista ja herkistä silmuista.


Ja kuoseissa ei ole vain kukka tulosteina. Kukka kuume on mennyt 3D:n asti ja suunnittelijat esittelivät kirjailuja ja kukka koristeluja luomuksissaan ensi keväälle runsaasti.
Metallinen tilaKarkoita mielestäsi joulun loiste, mutta ota mukaan kimaltava hopea ja kulta.


Jopa perinteinen ruosteinen metallisävy on liittynyt pastellin vihreään, pinkkiin ja vaaleansiniseen tänä keväänä.


Tiukentamaan ilmettä lisää joukkoon kiiltävää nahkaa ja high-tech kankaita tai romanttista merenneitoa kimalluksineen ja silkkihameineen.  


RäjähdysVedenalainen maailma tekee uudelleen tuloaan ja on tämän kevään pakkomielle kankaissa.


Kuoret, koralli ja kala eivät ole ainoita malleja mitä valita. Tribalit, luvut, Amerikka, sik-sak - valitse teema ja loista huikeissa malleissa.

 
Gatsby tyttöElokuva voi olla matka myös vaatemaailmassa.


Ajattele glamouria isolla G:llä - ylenpalttinen helmikoristelu, höyhenet ja kirjonta paletein, äveriäs mustan, kullan ja kermaisen valkoisen yhdistelmä.

Näytä elokuvatähdeltä.

Athletic - esteettinenEi tarvitse mennä metsään urheilemaan, havitella mitaleita ja käydä kuntosalilla näyttääkseen asianmukaiselta.


Olympia kuumetta on nyt ilmassa, urheilullinen tunnelma on käännetty muodin luxe urheiluvaatteiksi - urheilullisuus on muotia.