Jälkiruoat - Suklaakakku


Herkullinen kääretorttu syntyy perusaineksista: kananmunista, sokerista, vehnäjauhoista, voista ja leivinjauhosta. Tällä nopealla reseptillä loihdit ihastuttavan espanjalisen perustortun juhlapöytään.

Lue lisää..
 
Ainesosat (6 annosta
4 munaa
75 g sokeria  
1 tl vaniljasokeria  
90 g vehnäjauhoja
40 g voita  
1/2 tl leivinjauhetta.  

TÄYTE: 200 g mustaa suklaafondantia, 200 g kuohukermaa. Kuorrututs: 150 g mustaa suklaafondantia. 150 g kuohukermaa ja herukoita sekä tuoreita mintun lehtiä

Vatkaa munat kulhoon. Lisää sokerit ja vatkaa seos kuohkeaksi ja kunnes se on valkoista

Lisää jauhot ja leivinjauhe seulottuna. Sekoita, lisää voisula ja kaada seos silikoni vuokaan joka sijoitetaan uuni telineeseen. Levitä lastalla ja laitta uuni esikuumentumaan 200 ° C: seen. Paista 12-14 minuuttia. Anna jäähtyä. Sulata suklaa ja anna jäähtyä. Vatkaa kerma ja sekoita suklaa. Täytä kakku tällä seoksella ja rullaa se alustan avulla pöydän päällä rullaksi. Jäähdytä jääkaapissa.  

Keitä kerma, kaada hienonnettu suklaa sekaan, sekoita ja anna jäähtyä. Peitä rulla seoksen kanssa, ja tee haarukalla raidat. Koristele vadelmilla ja mintulla.