30.1.2013

Myrkky uhka lemmikeille ja lapsille Esteponassa


Paikallisia asukkaita neuvotaan varomaan myrkkyä sisältäviä kanistereita kaupungin alueella.


Esteponan eläinyhdistys varoittaa vanhempia ja lemmikkieläinten omistajia olemaan varuillaan sen  jälkeen kun myrkyllisiä kanistereita pantiin asuinalueelle ympäri kaupunkia.


Vapaaehtoistyöjärjestö ADANA sanoi että kanisterit sisälsi myrkyllistä ainetta ja oli kiinnitetty seiniin lähiöissä kuten Ronda en el maaliskuussa.

 
Uskotaan, että rotat ja kulkukissoja ovat kohteena, mutta paikalliset asukkaat ovat ilmaisseet huolensa siitä, että lemmikit ja pikkulapset voivat altistua myrkylle.Yksi huolestunut asukas satama-alueella sanoi: "Nämä kanisterit on auki ja ne on laitettu korkeudelle, jossa lapsi pääsee helposti käsiksi niihin. Myrkky voi tappaa paitsi nämä niin sanotut ei-toivotut kissat, mutta voi myös myrkyttää rakastetun lemmikin. "

 
Mary Page, varapuheenjohtaja ADANA, koirienn pelastustiimistä, sanoi: "Pienemmät koirat voi myös saada tätä myrkkyä" hän uskoi että on vastoin lakia laittaa mitään myrkyllistä ainetta alueelle, jossa on pääsy yleisölle.


Hän lisäsi, että kissat olivat korvaamattomia pitämään alhaalla tuholaisia ​​ja että monet asukkaat ja vierailijat nauttivat niiden syöttämisestä.

 
"Tarvitaan ohjelma pyynnin, kastroimisen ja palauttamisen toteuttamiseksi. Pyrimme saavuttamaan tämän tavoitteen paitsi satamassa, mutta myös muilla Esteponan alueilla, kuten Palacio de Congresos. "