Katkarapu piiras on niin Välimeren ruokalaji kuin vain voi kuvitella.
Merenantimet tuovat jokapäiväiseen aterioimiseen oman leimansa. Valikoimat ovat kaupan hyllyilla monipuoliset. Kalatiskin tuoksun aistii jokaisessa marketissa.
Lue lisää..
Annoksia riittää: 4
Vaikeustaso: Medium
Kaloreita: 316
Aika: 20-40 minuuttia
Ainekset:
50 g voita
40 g vehnäjauhoja
280 ml täysmaitoa
suolaa ja pippuria
ripaus cayennepippuria
4 munaa
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 ruokalusikallista kermaa
1 rkl lime mehu
1 rkl hienonnettua tuoretta ruohosipulia
suolaa ja pippuria
120 g keitettyjä katkaravun häntiä ja hienonnettua
ruohosipulia
Valmistelu:
1. - Kuumenna uuni 180 ° C ja ota leivinpaperia. Voitele paperi öljyllä. Valmista valkokastike: sekoita voita, jauhoja ja maitoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Poista lämmöltä ja lisää keltuaiset samalla sekoittaen seosta.
2. - Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää seokseen. Kaada pellille ja anna olla uunissa 15 tai 20 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan.
3. - Täyte: Sekoita kaikki ainekset paitsi katkaravun hännät. Levittä lastalla kermaa paistetun kuoren päälle. Aseta katkaravut taikinaan, ja peitä aluminifoliolla. Anna vetäytyä vähintään 12 tuntia. Koristele ruohosipulilla.
Merenantimet tuovat jokapäiväiseen aterioimiseen oman leimansa. Valikoimat ovat kaupan hyllyilla monipuoliset. Kalatiskin tuoksun aistii jokaisessa marketissa.
Lue lisää..
Annoksia riittää: 4
Vaikeustaso: Medium
Kaloreita: 316
Aika: 20-40 minuuttia
Ainekset:
50 g voita
40 g vehnäjauhoja
280 ml täysmaitoa
suolaa ja pippuria
ripaus cayennepippuria
4 munaa
Täyte:
200 g maustamatonta tuorejuustoa
3 ruokalusikallista kermaa
1 rkl lime mehu
1 rkl hienonnettua tuoretta ruohosipulia
suolaa ja pippuria
120 g keitettyjä katkaravun häntiä ja hienonnettua
ruohosipulia
Valmistelu:
1. - Kuumenna uuni 180 ° C ja ota leivinpaperia. Voitele paperi öljyllä. Valmista valkokastike: sekoita voita, jauhoja ja maitoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Poista lämmöltä ja lisää keltuaiset samalla sekoittaen seosta.
2. - Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää seokseen. Kaada pellille ja anna olla uunissa 15 tai 20 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan.
3. - Täyte: Sekoita kaikki ainekset paitsi katkaravun hännät. Levittä lastalla kermaa paistetun kuoren päälle. Aseta katkaravut taikinaan, ja peitä aluminifoliolla. Anna vetäytyä vähintään 12 tuntia. Koristele ruohosipulilla.