19.9.2012

Roulada de gambas

Katkarapu piiras on niin Välimeren ruokalaji kuin vain voi kuvitella. 

Merenantimet tuovat jokapäiväiseen aterioimiseen oman leimansa. Valikoimat ovat kaupan hyllyilla monipuoliset. Kalatiskin tuoksun aistii jokaisessa marketissa. 

Lue lisää..

 
Annoksia riittää: 4  

Vaikeustaso: Medium  
Kaloreita: 316  
Aika: 20-40 minuuttia
 
Ainekset:

     50 g voita
     40 g vehnäjauhoja
     280 ml ​​täysmaitoa
     suolaa ja pippuria
     ripaus cayennepippuria
     4 munaa

 
     Täyte:
     200 g maustamatonta tuorejuustoa
     3 ruokalusikallista kermaa
     1 rkl lime mehu
     1 rkl hienonnettua tuoretta ruohosipulia
     suolaa ja pippuria
     120 g keitettyjä katkaravun häntiä ja hienonnettua
     ruohosipulia

  
Valmistelu:

1. - Kuumenna uuni 180 ° C ja ota leivinpaperia. Voitele paperi öljyllä. Valmista valkokastike: sekoita voita, jauhoja ja maitoa. Mausta suolalla ja pippurilla. Poista lämmöltä ja lisää keltuaiset samalla sekoittaen seosta.


2. - Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi ja lisää seokseen. Kaada pellille ja anna olla uunissa 15 tai 20 minuuttia. Anna jäähtyä kokonaan.


3. - Täyte: Sekoita kaikki ainekset paitsi katkaravun hännät. Levittä lastalla kermaa paistetun kuoren päälle. Aseta katkaravut taikinaan, ja peitä aluminifoliolla. Anna vetäytyä vähintään 12 tuntia. Koristele ruohosipulilla.