2.5.2012

Tee löytöretki Välimerelle

18.8.2012 Elokuun risteily

Historian kuisketta ja upeita rakennuksia, upeita hiekkarantoja ja leppoista lomatunnelmaa – Kristina Katarinalla seilaa elokuisen Välimeren lämmössä ja heittäytyy vuoroin espanjalaiseen, italialaiseen ja ranskalaiseen elämänmenoon.Uhkeiden puistojen komistamasta Malagasta siirrytään matkan kenties erikoisimpaan kaupunkiin. Marokon rannikolla lepäävä, arkkitehtuurisesti kaunis Melilla on kulttuurien ja tapojen kohtauspaikka; sekoitus Pohjois-Afrikkaa ja emomaataan Espanjaa.

Parhaat lomaristeily tarjoukset löydät täältä

Manner-Espanjan Alicantessa säväyttävät valkeat hiekkarannat, komea rantabulevardi ja linnoituskukkulan näköalat. Baleaarien saarten tyylikkäässä pääkaupungissa Palma de Mallorcassa voi viettää päivää kulttuurin, taiteen, ostosten tai herkuttelun parissa. Rauhaisa meripäivä lienee paikallaan ennen kuin saavutaan Civitavecchiaan. Se on portti Roomaan – mahtaville monumenteille, Vatikaanin aarteille ja suihkulähteillä koristeltujen piazzojen säpinään. Risteilyn lopulla rentoudutaan ihastuttavalla Korsikalla.

Saarikierros paljastaa vuoristoisen saaren luonnonkauneuden ja raukeuden, Bastian kaupungissa on mukava sulautua paikalliseen elämänhyörinään. Ranskalainen charmi pitää otteessaan risteilyn päätesatamaan saakka, auringon hellimään Touloniin.

Kristina Cruises varaukset täältä