9.5.2012

Junalla Espanjassa


"Al Andalus" juna on ylellinen palatsi pyörillä, joka on ollut alun perin Britannian kuninkaallisen perheen käytössä. Huomaavainen palvelu, laadukas ruoka, ylellinen sisustus ja mukavuutta tuovat yhdessä eleganssia ja erikoisuutta.


"Al Andalus" juna on tilavin turistijuna maailmassa, ja hotellissa on jäljellä rautatien helmiä: sen lounget on rakennettu vuosina 1928 ja 1930.

Oleskelutiloissa voidaan viettää monia hetkiä, kuten nauttia aamiaisbuffet, lounas tai illallinen, viipyvä drinkki baarissa, kuunnella elävää musiikkia joka yö, nauttia vilkkaasta keskusteluista tai vain ihailla maisemaa suurista ikkunoista ja rentoutua yhdessä mukavista nojatuoleista.

Kaikki vaunut ovat avoinna kaksikymmentäneljä tuntia vuorokaudessa.


Hytit

Hieno ja ylellinen sisustus luo erityiset puitteet jotta vierailusi on hyvin erityinen. Yöllä, juna jää sivuraiteelle joka takaa hyvät yöunet.

Ne on sisustettu alkuperäiseen "Belle Époque"-tyyliin, mutta voivat ylpeillä kaikilla uusimmilla huippuluokan mukavuuksilla jotka takaavat maksimaalisen mukavuuden.

Juna voi kuljettaa enintään 64 matkustajaa ja siinä on 20 superior-sviittiä.

Standard Suite: kaksi erillistä vuodetta, tallelokero, minibaari, vaatekaappi ja kylpyhuone.  
Superior-sviitti: jossa on 150 x 200 cm parivuode, minibaari, tallelokero, vaatekaappi ja upea täydellinen kylpyhuone. Mahdollisuus vuode kolmannelle matkustajalle.

Tutustu Al Andalusin kotisivuihin tästä 

 Al Andalus video