10.2.2012

Vilkaisu terveyttä koskeviin suuntauksiin tulevana vuonna Espanjassa

Espanjassa eko ajattelu on pitkällä ja ihmiset ovat alkaneet kiinittämään huomiota myös terveeseen ruokavalioon. Tässä muutamia trendejä Espanjasta:

• Luonnollinen energiajuomat - Viime vuosina on energiajuomien suosio kasvanut, etenkin eläkeläisten keskuudessa. Moni pyrkii saamaan saamaan lisäpotkua juomien avulla, jotka sisältävät 100 prosenttia luonnollisia ainesosia, kuten vitamiineja, täysjyvätuotteita, teen uutetta, banaaneja sekä erityisesti tätä varten suunniteltuja tuotteita kuten V8 Energy Shots ja Jamba Juice.


• Uni - Tutkimukset ovat osoittaneet, että se ettei saa tarpeeksi unta liittyy kohonneeseen verenpaineeseen, painonnousuun, alentuneeseen immuniteettiin ja masennukseen. National Sleep Foundationin mukaan kahdella kolmasosasta naisista on säännöllisesti univaikeuksia. Ja tämän mukaan World Association of Sleep Medicinen mukaan 45 prosenttia ihmisistä kärsii unenpuutteesta.


• "Flexitarians" - Vaikka kasvissyöjille ja vegaaneille lihan saanti jää pieneksi, vuonna 2012 syödään silti enemmän yksilöiden lihaa, tulee ns. "Flexitarians" yksilöitä, jotka tietoisesti alentavat lihan syöntiä, mutta silti kuluttavat eläinvalkuaista vähemmän kuin yleisesti tehdään.


• Digitaalinen Motivaatio - Vaikka monet ihmiset ymmärtävät liikunnan merkityksen, he eivät ole usein riittävää motivoituneita liikkumaan tai heiltä puuttuu vastuullisuutta, jotta he saisivat liikunnan osaksi jokapäiväistä rutiiniaan. Kuitenkin nykyiset sosiaalisen median sivustot voivat tarjota tähän motivaatiota digitaalisesti. Reebook tarjoaa Twitter tai Facebook "call-out" ohjelmia, kun ilmoittavat harrastaneensa urheilua - workout, kun taas Stikk.com luottaa käyttäjien luomien sitoutumusten  lopettavan tupakoinnin, aloittavan laihduttamisen tai saavan heidät liikkumaan säännöllisesti. Vuonna 2012 tulee nettiin enemmän tuotteita, kuten Jawbone up tai FitBit Ultra joissa käyttäjät voivat seurata niiden edistymistä ja liikuntaa verkossa.

• DIY terveys app - aloitti vastareaktion hoitokustannuksille ja persoonattomalle palvelulle, DIY terveys liikkeen, jatkaa pinnalla myös vuonna 2012 älypuhelin apps muodossa, jonka avulla käyttäjät voivat seurata heidän terveyttään 24 / 7, 365 päivää vuodessa. Esimerkkejä ovat Skin Scan, joka lukee ja seuraa koko ajan esim. Witheringin verenpainemittarilla, joka ottaa käyttäjän verenpaineen ja lähettää sen suoraan lääkärille. 

 
Lisätietoja osoitteesta www.simplecarehealthplan.com