14.2.2012

Marine Centre Museo - Màlaga

Marine Centre-museo perustettiin vuonna 1989 ihmisten aloitteesta jotka rakastivat merta. 

Päätavoitteena oli levittää tietoa runsaasti ja erilaisista ​​meren elämää liittyvistä asioista, sekä saada kävijät tietoiseksi meren tarpeesta huolehtia ja suojella sen ympäristöä. Marine Centre-museo on jaettu kahteen pääalueeseen: näyttelytila​​ pohjakerroksessa, ja tutkimus-työpaja ja luokkahuoneisto yläkerrassa. Näyttelytilassa ​​on kaksi huonetta: huone joka on omistettu vedenalaisen luolan ja kallioston elämän seuraamiseen, jossa merenpohjan rekonstruktiot näkyvät pinnasta alas syvyyksiin.

Hai ja selkärangattomien huone: alue näyttää selkärangattomia lajeja jotka löytyvät Alboran merestä, joukossa on muutamia edustavia esimerkkejä mm. jättiläismäinen kalmari

Mies ja meri huoneessa on kalastusvene ja kaikki tarvittavat instrumentit navigointiin. Akvaario ja elävien lajien alue sisältää kilpikonna pation, joissa näitä eläimiä eri vaiheissa, pidetään elpymässä ennen palauttamista takaisin mereen. Akvaario huone tarjoaa lajeja, jotka ovat systemaattisesti kerätty museoon. Ne ovat jakautuneet eri ekosysteemeissä, joista löytyy yli 500 lajia.  

Konehuoneeseen mahtuu kerrallaan 50 henkilöä. Siellä voi nähdä eri merilajeja luonnollisessa elinympäristössä. Lopuissa tiloissa löytyy laboratorio, kirjasto ja opettajien tilat

Merikeskus tarjoaa myös muita palveluita, kuten sen Marine Clubin, kursseja vesiviljelyyn ja ympäristön oppimiseen sekä opettajien koulutusta meriä koskeviin näkökohtiin ja niiden soveltamista opetuksessa.
 
Hinta: 3 euroa.
Aukioloajat: klo 10:00 - 14:30


Kuinka löydät perille
Osoite: AV Manuel Agustin Heredia 35, Màlaga
Puhelin 952229287
E-mail: malaga(a)auladelmar.info
Nettisivut: www.auladelmar.info