Lomamatka Granadaan tarjolla luxusta


AC Palacio de Santa Paulo

AC Palacio de Santa Paula on 75 huoneen boutique-hotelli, joka sijaitsee vanhassa osassa Granadan kaupunkia. Hotelli on restaurointi työn jälkeen perustettu vanhaan Santa Paulan luostariin.


Ainutlaatuisessa hotellissa vieraat voivat levätä ja nauttia tärkeimmistä kaupungin keskustan tarjoamista nähtävyyksista ja palveluista sekä hotellin ylellisyydestä.



Tämä historiallinen luostari Santa Paula tarjoaa renesanssi ympäristönsä ​​yksinomaan asiakkailleen. Rakennus on luokiteltu Artistic Monumentiksi. Luostarin lisäksi hotelliin kuuluu ryhmä 14. vuosisadan Maurien taloja ja pieni palatsi.



Rakennukset muodostavat kokonaisuuden kolmesta eri osasta hotellia. Tärkein niistä on luostari, jonka rakentaminen valmistui 1540, sieltä löytyy vanha suihkulähde, ja noin kolme keskeisintä hotellin osaa: kirjasto, ravintola ja kappeli (käytetään nykyään juhlia ja kokouksia varten). 15 huonetta kiertää tätä luostaria, kaikki erilaisia ​​ja kaikista on suora näkymä ihanalle patiolle. Näistä huoneista löytyy Presidential Suite (aiemmin piispan huone, jossa on vaikuttava ja hyvin säilynyt katto). Matkalla poikki Conventin, tulet toiselle patiolle, jossa on maurien talot, alkuperäinen sisäpiha XIV luvulta ja sen pation ympärillä on 16 huonetta, hyvin romanttinen ja rauhallinen alue, siellä monet katot ovat alkuperäisiä ja huoneissa täydellistä harmoniaa jossa on yhdistettynä maurien ja modernia tyyliä. XIX luvun rakennuksessa on 44 huonetta kaupunkiin päin, niiden välillä on 3 Suites huonetta (2 makuuhuonetta voidaan liittää olohuoneen välissä).


Hotelli on sisustettu nykyaikaiseen tyyliin jossa on parkettilattiat, luonnolliset värit ja mosaiikkia, tilava aula on viihtyisä oleskelutiloineen ja baareineen. 75 makuuhuonessaa on ilmainen minibaari ja tilava kylpyhuone: twin pesualtaat, kylpytakki, ratapölkkyjen ja upea mukavuudet.



MAJOITUSSviittiSuperior RoomAC Room



LEISUREKuntokeskus



MITÄ NÄHDÄ GRANADASSA


Alhambra - Toiseksi eniten virailijoita Euroopassa: tämä upea palatsi-kaupunki on hienostunut sekoitus keskiaikaista islamilaisuutta, renessanssi ajan kristinuskoa ja moderneja arkkitehtuurin tyylejä.


Granada Cathedral - Tämä upea renesanssi kirkko - ainoa laatuaan Espanjassa - sisältää kauniita lasimaalauksia.


Sacromonte - suurmäen lähellä. Tunnettu luola on tullut tutuksi flamenco esityksistään.


Plaza Nueva - Granada Central Plaza, kauppoja, ravintoloita ja kahviloita.


Casa de Castril - Renesanssi alue, joka taloa historiallisia löytöjä koko maakunnan alueelta, aina kivikaudesta ja maurien aikaan.


Albaicin - nimetty World Heritage Site, tämä on vanhaa Maurien Granadaa.


Palace of Carlos V - Tämä kaunis renesanssi palatsi rakennettiin vuonna 1530 ja se sijaitsee Alhambran monimutkaisen tien vieressä - tunnettu Nasridin palatsina.



LENTOKENTTÄGranada Airport (GRX)



Kuinka päästä perille


Aja ulos lentokentältä, poistu Centro / Recogidasin suuntaan, jatka kunnes näet postilaitoksen, aja aivan Angel Ganivet tielle, käänny vasemmalle San Matías tielle, käänny vasemmalle Plaza Isabel la Católicalle, siirry suoraan poikki Gran Via de Colonille. Palacio Santa Paula on kahden korttelin jälkeen katedraalista.







Osoite:Hotel AC Palacio de Santa PaulaGran Vía de Colón, 31Granada, Andalucia, 18001 Espanja