27.2.2012

Kävelyretki Barcelonan vanhaankaupunkiin

Kävele vanhankaupungin kujille ja huomaat tulleesi yhteen Barcelonan vertauskuvallisimmista gastronomisista kohteista La Boquerian torille. Tutustu katalaaniseen ruokakulttuuriin joka onolennainen osa sen kulttuuriperintöä.

La Boqueria Market on parhaiten tunnettu Espanjassa, ja se avattiin vuonna 1836. La Boqueria Market myy erilaisia ​​paikallisia tuotteita, kuten vihanneksia, kalaa, lihaa, hedelmiä, sekä elintarvikkeita ympäri maailmaa ja jopa hyönteisiä!

Arvoisensa kävelyretki on "Tostaderos Casa Gispertiin", joka on erikoistunut kahvin paahtamiseen ja pähkinöihin. Kahvila on avattu vuonna 1851, liike on säilyttänyt alkuperäiset huonekalut ja vanhat puu-uunit jotka ovat ainoa laatuaan Euroopassa.

Kävelykierroksen aikana löydät myös muita kohteita joissa voit käydä mm. liikkeitä jotka ovat erikoistunut viineihin, suklaaseen ja leivonnaisiin​​. Sinulla on mahdollisuus kokeilla perinteisiä katalaani tuotteita, kuten hedelmiä La Boqueria Marketissa, ja maistella viiniä Viinitila La Vinya del Senyor.