27.2.2012

Almeria opas

Almería on sekä historiallinen että moderni kaupunki. Se sijaitsee rannikolla ja siellä on upeita historiallisia, keskiaikaisia ​​rakennuksia uudempien rinnalla. Sen Andalusialainen perintö näkyy kaikkialla, myös ympäröivien kylien ulkoasussa ja sen ruokakulttuurissa. Ympäröivät vuoristoja käytettiin alueella Spaghetti Westernien kuvauspaikkoina seitsemänkymmentäluvulla.

Almeriaa on asuttu jo pronssikaudella ja iseltä löytyy joitakin antiikin luolia joissa maalatut seinät ovat edelleen olemassa. Foinikialaiset, roomalaiset, iberialaiset, cartagenilaiset ja maurit ovat kaikki kerran vallanneet Almerian kunnes se lopulta päätyi Espanjan "Reyes Católicos" valtaan vuonna 1489. Käynti kaupungissa tarjoaa sinulle mahdollisuuden vierailla kaikkien näiden kausien nähtävyyksillä.


Almería on aurinkoisin maakunta Espanjassa - 3127 tuntia päivänvaloa vuodessa. Sen lämpötilat ovat vaikuttaneet 2 merkittävään talouteen - maatalous ja matkailu.


Mitä nähdä Almeríassa

Kävelytkauneimmat kadut kävellä ovat "Las Ramblas" ja  "Paseo de Almería. Kävele San Nicolás Salmerón puistossa joka on myös erittäin miellyttävä paikka. Las Ramblas menee aina satamaan asti ja Almadrabillasin rannalle.Palatsit ja linnat: La Alcazaba (arabi linnoitus) - sijaitsee historiallisessa korttelissa, koostuu kolmesta osasta:


 

Muslim Medina: Rakennettu vuonna 955.
    Talot, kylpylä, Al-Mutasin palatsi.La Alcazaba: Tämä linnoitus rakennettiin mäelle saadakseen hyvät näkymät niin, että kaupunkia voitiin puolustaa hyökkääjiä vastaan​​.

Katedraalit ja kirkot:

     Nuestra Señora de la Encarnación Cathedral: 15. aikakaudelta - sen torni "El Sol de Portocarrero" symboloi kaupunkia.
     Santo Domingo Convent: 16. vuosisadalta
     Las Puras Convent: 16. vuosisadalta
     San Juan kirkko: 16. vuosisadalta - sijaitsee "Plaza de las Chafarinas yksi parhaista historiallisista nähtävyyksistä kaupungissa, se rakennettiin 10. vuosisadan moskeijan rauhioista.
     Las Claras Convent (tunnetaan myös luostari la Encarnación): 18th vuosisadalta - se on tunnustettu taiteen historian monumentti.
     Santo Domingo Convent: 16. vuosisadalta
     Santiago kirkko: 16. vuosisadalta
     San Pedro el Viejo Parish Church: (nykyisin tunnetaan nimellä del Sagrado Corazón)

Museot: arkeologinen museo, Capitular Museo, Religious museo, Morera taidemuseossa.

    Villaespesa Public Libraryarkeologisia esihistoriaa.
    Maakunnan historia Arkisto Collection: Se pitää sisällään maakunnan historiaa.
    Oliiviöljy museo: Sijaitsee historiallisessa vanhassa kaupungissa, käynnin yhteydessä saat mahdollisuuden maistaa erilaisia ​​oliiviöljyjä.


On olemassa useita komea asuntoa Christianin kaudelta jotka ovat vierailun arvoisia. Ne kaikki sijaitsevat Barrio de la Musalla:

     Casa de las Mariposas: Sijaitsee "Puerta de Purchena"ssa
    Cervantes teatteri
     Casa de la Música (Musiikkitalo): nykyään matkailutoimisto.
     Vizaconde de Almansa Palace
     Casa de los Puche: 17. ja 18. aikakausilta, sijaitsee La Plaza de Bendicholla.
     Don Francisco Jover y Tovar: historiallinen arkisto.Mitä ostaa: Lähinnä keramiikka ja punontatyöt ovat suosittuja (keramiikka Níjar ja Albox ja marmorista Mácael ja Albanchez). Myös hyviä tuoreita paikallisia hedelmiä ja vihanneksia.


Ravintolat: Kävely läpi historiallisen kaupungin ja löydät baareja ja viinikellarit, joista saa hyvää viiniä ja tapaksia. Ranta-alueella on myös useita baareja jotka tarjoavat hyviä tapaksia. Lisäksi alueen ympärillä Las Ramblasin modernimmassa osassa Almeríaa, löydät runsaasti baareja, ravintoloita ja pubeja  jotka tarjoavat herkullisia tapaksia.


Virtuaalinen Almeria opas täältä 
Rannat täältä