6.1.2012

Löydä Cazalla

Korostan, että tässä kaupungissa on Nuestra Señora kirkko kaupungin eteläosassa, mikä heijastaa kulttuuria ja arkkitehtuuria 14. vuosisadalta.


Moniin nähtävyyksistä pääsee kävellen, koska ne ovat lähellä toisiaan, kuten 18 vuosisadan Ermita del Monte kirkko itäpuolella kaupunkia ja 5 km päässä metsäisellä mäellä on Rivera de Huesna.


Kaupungissa on melko yksinkertainen matkailukeskus, joka tarjoaa perustietoa alueesta, mutta heillä ei ole mm kaupungin karttoja.


Paras hostelli on La Milagrosa, joka sijaitsee päätien varrella. Tarjolla on monia muitakin vaihtoehtoja.


Palvelut


Baarit ja ravintolat tarjoavat runsaasti hyvää ruokaa hyvään hintaan. Paikkakunnalla on jopa kasino, joka tarjoilee yksinkertaisia ​​runsaita aterioita virkistäviin ja rentouttaviin hetkiin. 

 
Cazalla on erittäin tehokasta joukkoliikenne, säännöllisesti kulkevat bussit liikennöivät reittiä Sevillaan päivittäin. Bussit tavoittaa aamulla Estación de Cazallalta. Constantina on niille, jotka haluavat matkustaa junalla Extremaduraan tai Zafraan.Kävele kohti henkeäsalpaavia näkymiä: suuri joki ja monipuolinen kasvisto ja eläimistö näyttäytyy sinulle ympäri laaksoa. Upea kävelymatka kestää noin 5 tuntia.
Vaikka on olemassa monia vaihtoehtoja, paras hotelli on romanttinen Palacio de San Benito. Tämä majesteettinen Palace Hotel oli aiemmin andalusialainen tila maaseudulla. Se on asianmukaisesti remontoitu, säilyttäen sen monia alkuperäisiä piirteitä ja ihanasti koristellut taideteokset ja ainutlaatuisen antiikki kokoelman.