2.11.2011

Polkupyörä loma Andaluciassa

www.andaluciancyclingexperience.com

Andalucia, Espanjassa, on yksi Euroopan lumoavimpia alueilta. Upea koskematon maaseutu tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät ja monia kauniita valkoisia kyliä (pueblos Blancos) sekä maisemia koko Grazaleman luonnonpuistossa ja Serrania de Rondassa. Maaseudulla on runsaudenpula missä ajaa. Polveilevat maan kaistaleet ja hiljaiset vuoristotiet tekevät alueesta ihanteellisen tutustua siihen pyöräillen. Vaikka Via Verdellä la Sierra Nevadassa ajetaan läpi vuoristoalueen ja vieraillaan sen sydämessä tarjoaa pyöräily useita vaihtoehtoja löytää "todellinen Espanja". Andalucialla on vakaa maine yhtenä maailman parhaista teknisistä reiteistä ja klassisista maastopyöräily mahdollisuuksista. 
Pyöräilyretket vaihtelevat rauhassa pyöräiltäviin maisemareitteihin ja todella vaativaan energiaa kuluttaviin reitteihin jossa voi testata kuntoa ja kestävyyttä.
Andalusia on upea kohde pyöräily lomaan. Ihana ilmasto ja mahdollisuus ympärivuotiseen pyöräilyyn. Hyvät polkupyörät, sää ja erinomaisesti suunnitellut reitit ovat täydellinen resepti onnistuneeseen pyöräily lomaan.Linkkejä
www.andaluciancyclingexperience.com 
www.cycleronda.com 
www.bicicletasjesusrosado.com 
www.bike2malaga.com