7.9.2011

Yöelämä - Marbella on koettava ainakin kerran elämässään

Marbella chic, tyylikäs, nykyaikainen ja voimakas kaupungi, täynnä hauskuutta ja jännitystä.
Marbella Espanjassa on tyylikäs, glitzy paikka jossa yleinen näky on rikas ja kuuluisa turisti joka rakastaa nauttia elämän iloista täysillä.  Marbella on kaikkea tätä ja paljon muuta.
Se on usein sanonut: "Marbellassa ollaan valmiina juhlimaan auringon laskiessa ja siihen saakka kunnes aurinko nousee seuraavana aamuna".  


Suosittuja kohteita Marbellassa:

Olivia Valère, Golden Mile, klubi, jonka "kokemusta ei voi koskaan unohtaa". Olivia Valère tarjoaa, useita baareja, oleskelutiloja, tanssilattioita niin kun Marbellassa yleensä, älä edes ajattele iltaa ilman tätä rockahtavaa määränpäätä, musiikkia ja viihdettä.


Tibu - Puerto Banus, jota on mainostettu olevan "kaikkein jännittävin yökerho" Tämä on klubi niille, jotka rakastavat täysillä nauttia elämän nautinnoista, ja glamourista, upeasta sisustuksesta ja kiehtovista väkijoukoista, Täällä unohtaa kaiken muun kokonaan.Polo House - Golden Mile, klubi, ravintola ja baari kaikki saman katon alla, tämä on ihmisille, jotka rakastavat erinomaista ruokaa ja haluavat nauttia palvelusta, joka on huomaavainen ja tarjoaa rentoutumista ja tunnelmaa hienostuneesti.


Bacchus - Puerto Banus, ainutlaatuinen sijainti, upeat näköalat, tasokkaita viinejä, hemmottelua hienon kylpylän ja porealtaiden äärellä, kokemusta voi sanoa yksinkertaisesti saavuttamattomaksi missään muualla.


Palush disko, uusin kohde, tämä jännittävä ja muodikas paikka Marbellassa, on yksinkertaisesti paikka saada sähköisin kokemus elämässäsi.


Yöelämä Marbellassa on yksinkertaisesti asia joka on koettava ainakin yhden kerran elämässä. Marbella on koristeltuja klubeja, kasinoita, elokuvateattereita, diskoja, baareja, ravintoloita, ja kun aurinko laskee jatkuu tanssi aina siihen kunnes aamuyöllä seuraavana aamuna aurinko nousee.