5.9.2011

Sisustusideoita Espanjalaistyyliin - Tarvittavat elementit osa 2

Elementit joita tarvitaan luomaan Espanjalainen sisustus tyyli kotii

     Seinät puhuvat puolestaan​​, kun oikeaa espanjalaiseen tyyliin viimeisteltyä tapaa käytetään. Yleensä käytetään raskaan tekstuurin seiniä - kuten stukkia tai kipsiä, yhdessä pehmeän neutraalin lasitteen kanssa se toimii parhaiten. Värien valinta näyttäisi olevan suuremmassa mittakaavassa kun sitä käytetään seinää kuvioitaessa, joka lisää samalla syvyyttä ja muodon. Harkitse seinälle kuvio siinä muodossa mikä lisää sen rakennetta ja väri tuo huoneeseen elosuutta.

 
     Lattiat tehdään useasti lehtipuusta, joka resonoi lämpöä muuhun sisustukseen. Myös vaihtoehtoja löytyy, keraamisesta aina terrakottaan. Molemmat toimivat hienosti. Valitse lattia-alue matolle, joka täydentää muita värejä jo olemassa olevaa tilaa.

 
     Ikkunat sisältä ulospäin heijastavat Espanjalaista suunnittelu tyyliä. Erilaiset tyylit voivat vaihdella ympäristöstä riippuen. Useimmat haluavat hartaasti puiset ikkunaluukut, jotka on suosittu vaihtoehto kautta vuosisatojen ja silti näyttää viehättävältä vielä tänäänkin. Kuitenkin, vaihtoehdot ovat loputtomia ja ne voidaan räätälöidä omaan makuun sopiviksi. 
 Kalusteet on valmistettu takoraudasta, kuparista tai jopa tinasta jotka on ornamentein kirjailtuja, ja lasi-tai keraamisia sävyjä käyttäen. Tuulettimet, pöytälamput, kynttilänjalat ja kattokruunut ovat stailattuja huoneeseen sopivaksi. Takka tuo oman viehätyksensä olohuoneeseen sekä tarjoaa tunnelmaa ja valoa.
 
   Aito espanjalainen sisustus sisältää aina keramiikkaa ja saviastioita. Yhdistäen peruselementit terrakotta, rauta, kuparia ja muuta keramiikkaa. Kuvituksella on oltava keskeinen asema, kun koristellaan espanjalaiseen teemaan, käytä koristeellista puuta tai antiikki kehyksiä tuomaan väriä seiniin ja tuo Espanja omaan ympäristöönsä.