3.9.2011

Sisustusideoita Espanjalaistyyliin - osa 1

Mikään ei huoku energiaa ja positiivisia tunteita niin kuin tila, joka on värikäs, kuvioitu, sisustettu villeillä malleilla espanjalaiseen sisustustyyliin. Lämpöä, romantiikkaa ja rauhallisuutta, joka virtaa tässä tyylissä tekee siitä ihanteellisen sisustus mallin mihin tahansa kotiin, toimistoon tai liiketilaan.


Espanjalaiseen tyyliin sisustettu koti on helppo huomata sen erottuvasta arkkitehtuurista, joka sisältää tiiliä, terrakotta katot ja raskaita puuveistoksia sekä ovia koristavia takorauta kahvoja. Kaiken kruunaa takorautainen aita ja portti - jotka kaikki omiaan tälle tyylille.


Sisäpuolella lämpöä tuovat sisustukseen puupalkit kattoissa sekä ikkunaluukut, jotka koristavat kaari-ikkunoita, ja takorauta joka on jatkunut koko kotiin mm kaiteisiin, valaistukseen, ja ikkuna ritilöihin. Ajaton eleganssi kuiskii kotiin tultaessa. Käsin veistetyt, yksinkertaiset ornamentit ja huonekalut kaiverruksineen, tai jopa maalauksineen luovat kokonaisuuden. Kauniin yksityiskohtaiset laatat voi tuoda koko sisustukselle muistutuksen Espanjan arabi aikakaudelta - mikä vain lisää tunnelmaa tähän viehättävään sisustus tyyliin.