25.1.2011

Purhelaiva Royal Clipper - purjehdi Välimeren tuulissa

Suunnitteletko ensi kesäksi matkaa Välimerelle tai etsit risteilyä jota voit muistella vielä pitkään reissun jälkeen. Silloin tämä on sinun juttusi.

Ylellinen Royal Clipper on rakennettu 1904 Preussen ja tämä alus on suurin ja ainoa viisi mastoinen purjelaiva. Kun sen kaikki 42 purjetta on täydessä toiminnassa alus on todella mahtava näky! State-of-the-art navigointijärjestelmät, kaikki mukavuudet mitä voi toivoa ja 106  henkinen miehistö sekä vain 223 vierasta, palvelun taso aluksella on todella moitteeton.  

1760 neliötä avokannelle ja kolme uima-allasta ja ulko baari on ihanteellinen paikka jutella samanhenkisten matkaseuralaistenkanssa ja  keskustella siitä, miten muinaiset roomalaiset elivät Pompejin lähellä, miksi Dubrovnikia kutsutaan "Adrianmeren helmeksi" ja onko Amalfin rannikko todellakin yksi Euroopan kauneimmista. Aluksella on jopa meribiologi, jotta voisitte ymmärtää enemmän merielämästä ja ympäristöstä. Kun aurinko liukuu kevyesti horisontin alle punaisen oranssina on aika rentoutua, siemailla aperitiiveja ja tunnustettava, että elämä ei voi olla todellakaan parempaa kuin tämä! Alus on rakennettu korkeimman laatuluokan mukaan ja se pitää sisällään kolme kanttat: Commodore, Clipper ja pääkannen - kaikki ilmastoituja koko ajan ja niiden yläpuolella extnsive aurinkokansi.  Mielikuvituksellinen suunnittelu ja kolmen kannen atrium antaa luonnonvalon tunkeutua tyylikkäästi sisustettuun ruokasaliin, joka tyylikkäästi heijastaa ensiluokkaisia meripeninkulman perintöä menneestä. Atrium johtaa edelleen pianobaariin, jossa on jälleen tyylikkäästi sisustetut kauniit matot ja mukavat nojatuolit, ihana paikka rentoutua aterian jälkeen. 


 Jos sinusta tuntuu siltä että haluat hieman hemmotella itseäsi, voit vierailla kylpylän erilaisien hoitojen parissa, tai pitää kuntosali treenit. Aurinkokannella voit rentoutua, pulahtaa yhteen kolmesta altaasta. Voit ihailla näkemisiä maisemia jonne kapteeni asiantuntevasti antaa tuulen ohjata aluksen kulkua. Ohi upeiden maisemien ajattomiin satamiin kiehtovalla matkalla  - ja sitä tämä matka on!Linkki virtuaalikierroksille 
http://rivieratravel.telegraph.co.uk/index.php/tall-s

Varaa matkasi täältä
https://rivieratravel.telegraph.co.uk/index.php/tall-ship-cruises/cruise/the-royal-clipper-a-transatlantic-odyssey/availability