2.11.2010

Opiskele Espanjaa Malagassa


Cervantes International Malaga koulu on yksi Espanjan johtavista kouluista Espanjassa, joka tarjoaa laajan valikoiman espanjan kursseja ja jokaiselle sopivat tasot ja varmistaa onnistumisesi ymmärtää ja puhua täydellistä espanjaa ja nauttia samalla Espanjan ainutlaatuisesta ilmapiiristä, tunnelmasta ja huvituksista. Vuodesta 1986 oppilaitos on omistautunut espanjankielen opetukseen yhtenä vieraana kielenä ja se hyväksyy opiskelijoita eri puolilta maailmaa. Uskomme, että opetuksen kieli ei tapahdu ainoastaan luokkahuoneessa, vaan myös laajemmin sosiaalisina kohtaamisina ja vuorovaikutuksena ihmisten välillä. 

Laatutakuu
Koulu on osa Cervantes-instituuttia ja tärkein toimielin Espanjassa joka on kohdistettu ulkomaalaisille.
Cervantes on keskus, joka tarjoaa korkeaa laatua kaikissa palveluissa. Koulumme toimii yhdessä ruotsalaisen CSN järjestön kanssa ja esim. ruotsalaiset opiskelijat voivat saada opintotukea opiskellakseen espanjaa Cervantes Internationalissa. Cervantesin opetusmenetelmä ja opetusmateriaalit on hyväksynyt Saksan viranomaisten koulutusjärjestö.
Malaga


Malaga on noin 600000 asukkaan kaupunki ja sijaitsee Espanjassa Välimeren rannikolla. Kaupungin aurinkoinen sää, luonnonkauneus joka puolella ja runsaat rannat ovat tehneet alueesta suositun kohteen matkailijoille ympäri maailmaa.
Malagan historia ulottuu lähes 3000 vuoden taakse ja sen perustivat aikoinaan foinikialaiset. Aurinko paistaa yli 320 päivää vuodessa - vuotuinen keskilämpötila on noin 19 ° astetta.


Lue lisää www.cervantes.to/