14.11.2010

Jaen - pala kauneinta Andaluciaa

Jaen on kaupunki, jossa jokainen Andaluciaa rakastavan pitäisi käydä, nauttia ja - jos mahdollista - viettää paljon aikaa tutustumiseen. Ei ainoastaan kaupungin vanha ja mielenkiintoinen historia, vaan myös linna, joka kohoaa ylös sen mutkittelevia katuja tarjoaa joitakin Andalusian syvimpiä näkemyksia mitä historia on ollut.Santa Catalina linnan näköalapaikalta näkyy viehättävä pääkaupunki, joka laskeutuu yli kukkuloille  ja alas jyrkille rinteille. Täältä voit myös nauttia kaupungin arkkitehtuurista ja monumenteista.  Etelään ja kaakkoon avautuvat upeat Sierra de Jaen huiput ja Jabalcuzi vuoren nousu ja lasku linnan taustalla.


Cazorla, Segura ja Las Villas luonnonsuojelualue sijaitsee tällä alueella. Se on nimetty biosfäärialueeksi sen luonnonkauneus ja biologinen monimuotoisuutta, yhdessä alueen kulttuuriperinnön kanssa tekee siitä yhden suosituimmista luonnonympäristöistä Espanjassa.
Sen villi kauneus, ekologinen arvo ja viehättävät kylät, luonnonmaisema oliivipuineen, mäntymetsineen ja maalaistalot, jotka säilyttävät vanhoja maku perinteitä.


La Puerta del Seguran alueella asuu suojeltuja lajeja kuten villisikoja, peuroja ja Espanjan kauris.

Segura de la Sierra, jossa on valkoiset talot ja vertauskuvallisia monumentteja, kuten Kaupungin talo ja Imperial Fountain Charles V ja Santiago Pontones, jossa Segura lampaat laiduntaa, ja vierailijat voivat nauttia valikoimasta erinomaisia lammas ruokia.
Löydä kaikki nähtävyydet, Cazorla, Segura ja Las Villas vuorilla on sinulle paljon tarjottavana.
Lisää Gazorlasta Cazorla, Segura ja Las Villas luonnonsuojelualue sijaitsee tällä alueella. Se on nimetty biosfäärialue sen luonnonkauneus ja biologista monimuotoisuutta, joka yhdessä alueen kulttuuriperintöä, jotta tämä yksi suosituimmista luonnonympäristöjä Espanjassa.
Sen villin kauneuden, tämä alue on erittäin ekologinen arvo ja on täynnä viehättäviä kyliä, luonnonmaisema oliivipuiden, mäntymetsät ja Välimeren kitumaan kanssa pieniä ja hajallaan kyliä ja maalaistaloja, jotka säilyttävät maku vanhoja perinteitä; La Puerta del Segura, alueella asuu suojeltuja lajeja kuten villisikoja, mouflon, peuroja ja Espanjan kauriinliha; Segura de la Sierra, jossa on valkoiset talot ja vertauskuvallinen monumentteja, kuten Town Hall ja Imperial Fountain Charles V ja Santiago Pontones, jossa Segura lampaita laiduntaa, ja vierailijat voivat nauttia valikoima erinomaisia lammasta ruokia.
Löydä kaikki nähtävyydet, Cazorla, Segura ja Las Villas vuorilla on tarjottavana.Linkkejä

www.cazorlaturismo.com

www.sierradesegura.com