23.10.2010

Vieraile Málagan Viini Museossa

 Museum of Wine Malaga, joka sijaitsee aivan keskellä historiallista kaupunkia tarjoaa matkan läpi viinien historian ja Málagan provinssin viini kulttuurin. Tavoitteena on vahvistaa ja edistää viinien määrittelyssä "Malaga" ja "Sierra de Malaga" käsitystä sekä alkuperänimitystä kuten "Pasas de Malaga".


800 neliön museossa on tärkein kokoelma yli 400 kappaleen litografia ja antiikkihuonekaluja. Teemoja: etiketit, mainosjulisteet, rypäleet, suuret tynnyri etiketit, käsinmaalattuja luonnoksia ja puiset rypäle laatikot ja litografiakivet. Kokoelma, jonka läpi kävijä kulkee antiikin perinteistä viini kellareihin, aikana 19. ja 20. vuosisadalle saakka.

Lisäksi museo tarjoaa uusittuja tiloja koulutusta varten, joka korostaa historian, maantieteen ja viiniköynnösten perimätietoa sekä antaa tietoa suojelualueiden viinintuotannosta Málagan maakunnassa ja viinin valmistuksesta, luokittelusta ja ikääntymisestä ja luonnossa makeista viineistä ja alkuperänimityksistä; Malagan valkoinen, ruusu ja Sierra de Malagassa.


Ole valmiina löytämään vuosisatojen maut ... www.museovinomalaga.com


Aukioloaika


Maanantaista lauantaihin: 12.00 14.30 ja 16.30 ja 19.30Suljettu: 1. ja 6. tammikuun 24., 25. & 31 joulukuu, pääsiäisenä torstain ja pitkäperjantain.


    
Retket, vierailut ja kesto:

         
Opastettu vierailu 40 minuuttia
         
Ohjaamaton kierros Museossa: Vähintään 15 minuuttia.
        
Ohjattu tai ohjaamaton kierros sisältää kaksi viininmaistajaista, viinien AO, mukaan lukien yksityiskohtainen selostus jokaisen viinin maistelu vaiheessa. Voit vapaasti kysyä lisää viininmaisteluun liittyvistä asioista tai maistaa viinejä, joita tarjotaan lahjatavarakaupassa.


Hinnat:
Liput: 5 € (sisältää kaksi viininmaistajaista, AO Málaga ja AO Sierra de Málaga).Alennukset (opiskelijat) ja ryhmäalennus : 3 € (sisältää kaksi viininmaistajaista AO Málaga ja AO Sierra de Málaga).Vapaa pääsy: eläkeläiset ja alle 18 (viininmaistajaiset ja ohjattu käynti ei sisälly)