27.10.2010

Valokuva näyttelyt marraskuussa

Ja 22 päivänä marraskuuta

NÄYTTELY: Dalia KHAMISSY - ESPACIOS ABANDONADOSALMERIA


Libanonin valokuvaajan otoksia 2006 Israelin miehityksen aikana - aiheena hylättyjä huonekaluja ja henkilökohtaisia tavaroita joita oli jäänyt talojen tuhottuihin kuoriin, miten sota yhtäkkiä tekee henkilökohtaisen (olohuoneen) julkiseksi tilaksi (avoin tila, jossa seinät on puhallettu pois) .  

Centro Andalucia de la Fotografia, Almeria.

Ja 22 päivän marraskuuta


NÄYTTELY: Dexter DALWOOD RETROSPEKTIIVIMALAGA


Brittiläinen taiteilija, Turner Prize-ehdokas tuo oman näkökulman merkittäviin tapahtumiin ja persoonallisuuksiin 20. vuosisadalla (alkaen Brightonin pommituksista - Truman Capoteen ja Michael Jacksoniin).


Andalucian tärkein nykytaiteen galleria - CAAC Malaga.
NÄYTTELY: perusolemukseen SEPHARDIMCORDOBA


31. JOULUKUUTACordoban valokuvaaja Francisco Sánchez Moreno,  "Caminos de Sefarad" (Sefarad tai Sephardi, on nimi Espanjan juutalaisille), on keskittynyt kuvaamiseen juutalaiskortteleissa 21 kaupungissa Espanjassa, jotka muodostavat verkoston keskenään. Hän kuvaa myös yhtä kolmesta jäljellä olevasta synagogasta Espanjan Cordobassa, joka on myös ainoa andalusialainen kaupunki tässä suhteessa.

Näyttely esitetään 63 panoraaman-muodossa valokuvina (kolme kutakin kaupunkia), matkailun ja kulttuuriperinnön osasto Calle Rey Heredia, osoittaa juutalaisten yhteisöjen historiaa Espanjan kaupungeissa, sekä menneisyydessä ja tänä päivänä.