21.10.2010

Málagan opastetut kiertokävelyt


Málaga kiertokävely kierrokset ovat erinomainen tapa tutustua kaupunkiin. Kävelyt tehdään pienissä ryhmissä ja pääset tutustumaan "sisäpiirin" paikkoihin joita et välttämättä muuten löydä näin saat hienon kokemuksen Espanjasta. "Emme ole vain tyypillisiä oppaita - vaan oman kaupungin asiantuntijoita" mainostaa järjestäjä. Saat henkilökohtaista opastusta ja mahdollisuuden tutustua Malagaan läheltä.

Kävely kierrokset tehdään joka päivä ja ne on Englanniksi. Kuka tahansa voi liittyä kävelylle - kävelyt on tarkoitettu niin yksin matkustaville, pariskunnille kuin pienille ryhmillekin!


Discovery Walk - Kuka tahansa voi liittyä mukaan!
 
Päivittäin klo 10:30, kesto 2,5 tuntia sisältäen 1 juoman.Hinta: 28 € / kpl kieli: Englanti. Maksu oppaalle suoraan.
Málagan 3000 vuotinen historia ja viehättävät kävelykadut vanhassa kaupungissa,  iloisia kauppoja ja tapas-baareja! Koe Espanjan iloinen elämä rennolla ja hauskalla kävelykierroksella. Sopii  kaikille.


Tutustu kaupungin historiaan - johon liittyvät roomalaiset, arabit ja kristityt, sekä sen arkkitehtuuriin, moderniin espanjalaiseen kulttuuriin, uskontoon ja Pyhään viikkoon, Picassoon, ruokaan ja viiniin.


Tapas Walk - Tapas kävely

Päivittäin klo 10:30 kesto 3,5 tuntia, sisältää 1 virkistävän juoman & 1 tapas kierroksen.Hinta: 49 € / kpl. Ryhmäkoko maksimi 6 henkilöä, joten saat henkilökohtaista huomiota! Kieli Englanti. Maksu oppaalle suoraan.

Yksi suosituimmista kävelyistä. Se kattaa myös Discovery Walk reitin johon olemme lisänneet ylimääräistä ohjelmaa. Kokeile espanjalaisia tapaksia perinteisessä tapas-baarissa (ja tietysti jos haluat, joitakin paikallisia viinejä ja sherryä!) Tämä taatusti herkistää aistejasi, kuulet, näät ja maistat samalla tätä ihanan aitoa Välimeren kaupunkia. Opas kertoo kunkin Tapaksen ainesosat ja Espanjan ruokakulttuurin perinteistä.


Night Walk - yö kävely

Päivittäin klo 19:00, sisältää 1 Tapaksen  ja yhden juoman per henkilö. Sinun täytyy vahvistaa varaus. Hinta 50 € / kpl.
Minimi 4 henkilöä. Erikoishinnat ryhmille yli 6 henkilöä.Näitä yön retkiä voidaan räätälöidä ryhmälle sopiviksi.
Málagan yö kävelyllä tehdään katsaus historiaan ja kulttuuriin. Kävely sisältää reilun annoksen kulttuuria ja historiaa, sekä tutustumme perinteisiin yö kahviloihin, baareihin ja tapas ravintoloihin. Retki on ihanteellinen pariskunnille tai kaveriporukoille: kesto 4 tuntia, mukaan lukien 3 baaria.
Lisää tietoa Málagan kävely kierroksista osoitteessa www.malagawalks.com