20.10.2010

Hotellit Granada - Palacio de Navas


Palacio de Navas on kauniisti säilynyt 16. vuosisadan aatelissuvun omistamana ja se sijaitsee kuuluisimmassa osassa kaupungin keskustaa. Alueella, jossa Palacio sijaitsee on esillä aristokraattien rakennukset joissa ensimmäiset Granadaan saapuneet ihmiset jo asuivat. 

Hotelli on hyvässä kunnossa ja sen kiinnostavimmat osat ovat kaaret ylimmässä kerroksessa. Portaat johtavat patiolle jonka keskellä on suihkulähde. Lisäksi hotellissa on käytetty sisustuksessa puuta, takorautaa-ja terrakottaa, joka luo tyylikkään tunnelman. 


Hotel Palacio de los Navas tarjoaa yhdeksäntoista ihanaa huonetta jotka kaikki on sisustettu luonnonmateriaalein, jokaisessa on kirjoituspöytä ja kauniit huonekalut, jotka tarjoavat rentouttavan ja romanttisen tunnelman. Värisävyinä on valkoinen ja kerma. Kaikissa huoneissa keskeinen, tyypillinen Granadalainen pylväiden patio. Voit myös nauttia loungesta, aamiaisbuffetin välissä. Lisäksi sisäpiha on ihanteellinen paikka nauttia kahvia mihin aikaan päivästä tahansa.


 
Sijainti
Keskeinen sijainti joten voit vierailla tärkeimmissä kohteissa helposti, kuten katedraalissa, kuninkaallisessa kappelissa ja Alhambra linnoituksessa joka on lyhyen kävelymatkan päässä. Voit nähdä kuuluisat Pyhän viikon kulkueet tai maistella upeita "tapaksia" kujien varrella sijaitsevissa ravintoloissa.


Hotellin nettisivut