4.10.2010

Hipodromo Costa del Sol


Kun briteissä on kilpailu kausi ohi, monet omistajat tuovat hevosiaan tänne ja kilpailut jatkuvat heidän osaltaan. Olipa talvi tai kesä, kokemus on hauska ja mieleenpainuva.

Yli 300 hevosen boxit ovat käytössä tällä hetkellä ja toisen vaiheen rakennus projekti valmistuu pian jolloin paikkoja on silloin yhteensä 650 saatavilla. Monet ihmiset käyttävät näitä erinomaisia paikkoja oman hevosen tallipaikkana. Alueella annetaan ratsastustunteja ja koulutusta aloittelijoille. Alueella on laajoja ratsastuskenttiä ja porrastetut istuimet 2000 katsojalle. Katsomossa on parhaillaan rakenteilla VIP katsomo.

Sekä ratsastus että juoksutusratoja löytyy alueelta ja lisäksi on vielä kuntosali. Talon uima-altaat ja järvi ovat tällä hetkellä rakenteilla ja pian valmiina.

Ratsastajat ovat usein myös koirien ystäviä, erityinen koira hotelli sijaitseekin myös alueella, ja sinne voit jättää lemmikin siksi aikaa, kun nautit samalla hevosurheilusta.

Kaunis asunto hotelli on myös osa kokonaisuutta. Ratsastuskurssille osallistujat voivat nauttia siellä olostaan. Tätä täydentää matkamuistomyymälä ja monet baarit, kahvilat ja ravintolat, jotka tarjoavat erinomaisen vastineen rahalle ja sinulla on hyvät mahdollisuudet tehdä kokemuksestasi vieläkin nautittavampi. Alueella on runsaasti vapaata pysäköinti tilaa.


Puhelin: (0034) 952 59 27 00
laurav@hipodromocostadelsol.es
www.hipodromocostadelsol.es