Asuntovaunun stailaus Vol.2

Saat jännitystä ajellessasi eri maiden teitä pitkin ja samalla nauttien kaikista kodin mukavuuksista. Jotkut ihmiset nauttivat kivasta hotellihuonesta. Tämän päivän asuntovaunut ja autot ovat varustukseltaan paljon enemmän kuin pelkkä hotellihuone.



Uudistamalla sisätilojen asuntovaunussa elämä voi olla vieläkin helpompaa. Pieni määrä tilaa siis minimaalinen tila on haasteellinen sisustaa. Mieluummin yksinkertaista tummaa varsinkin mattoja ajatellen. Jotkut ihmiset pitivät alkuperäisen muovimaton joka toimii hyvin koska se voidaan pyyhkiä helposti puhtaaksi.



Toinen tapa saada lisää iloa asuntovaunuun on ripustaa seinille kodinomaisia asioita kuten kelloja, valokuvakehyksiä, ja lisätä kalusteisiin tyynyjä ja päiväpeitteet. Valitse yksi kirkas väri voit käyttää sitä kaikkialla asuntovaunussa saaden piristävän ilmeen. Vältä käyttämästä liian montaa väriä, koska se antaa sotkuisen vaikutelman. Yritä levittää väriä muihin tiloihin, kuten keittiöön tai kylpyhuoneeseen pyyhkein ja pyri pitämään ne saman sävyisinä.

Asuntovaunu ja -auto ovat helppoja stailata oman mielen mukaan. Yksin kertaisin keino on vaihdella tyynyjä, peittoja, verhoja ja pyyhkeitä ja ilme muuttuu aina kertaheitolla...nyt kokeilemaan!