27.9.2010

Matkusta Espanjaan

Yli viisikymmentä miljoonaa turistia vierailee Espanjassa vuosittain, tässä suositussa Länsi-Euroopan maassa täytyy olla jotakin erityistä, joka houkuttelee vierailijoita. Mikä se oikeastaan on ...?

Olivatpa mielenkiinnon kohteena ilmasto, maantiede, historia, kulttuuri tai keittiö ... on jotain joka vetoaa kaikkiin makuihin, ikä luokkiin ja taskuihin.

Turisti räjähdys, joka tapahtui 60-luvulla kävi Espanjassa sen upeiden rantojen houkuttelemana.

Mutta ehkä löhöäminen noilla ruuhkaisilla rannoilla koko päivän ei ole sinun juttusi ja haluat enemmän toimintaa ... ripauksen jännitystä?

Jos näin on niin silloin Espanjan suurimmat kaupungit sopivat sinulle mainiosti ... ne ovat täpötäynnä historiaa, ja taideunelmaa. Mutta niiden runsaus sekä puistojen laajat viheralueet, hyvät kaupat ja sykkivä yöelämä, ovat ilo kaikille - lapsille myös.

Joten ... ota selvää niiden tarjoamista todella ihmeellisistä museoista ja monumenteista esim. Madridissa.

Nauti Barcelonasta joka on täynnä elinvoimaa ja vilskettä tai maku elämyksistä romanttisissa Välimeren kaupungeissa kuten Valenciassa ja Alicantessa. Tai matkaa etelämmäksi eksoottisiin kaupunkeihin kuten Granada, Sevilla ja Málaga. Uppoudu niiden islamilaisiin palatseihin, kirkkaista väreistä ja flamencosta sekä Picasson teoksista Malagan museossa.

Ehkä etsit piilopaikkaa koskemattomasta kylässä? Silloin Espanjan maaseutu on sinua varten: täysin unohdettujen kyliä, keskiaikaisia linnoja, ja rikas kasvisto ja eläimistö. Maaseudulla voit viettää ihanteellisen kävely loman, maalata, valokuvata tai vain "päästä pois kaiken" loman.

Jos kaipaat kaikkia kolmea - ranta, kaupunki ja maaseutu - se on myös helppo järjestää. Vaikka Espanja on suurempi maa Länsi-Euroopassa, kun Ranska, sitä ei todellakaan ole ongelma kiertää. Maa on täynnä lentokenttiä - sekä kansallisesti että kansainvälisesti - se tarjoaa myös hyvät junayhteydet, halvan ja kätevän tavan matkustaa maah sisäisessä liikenteessä.

Niille, jotka ovat hieman väsyneitä hotelliketjujen tarjoantaan, Espanja tarjoaa myös oivan mahdollisuuden majoittua ainutlaatuisiin ympäristöihin. Löydät majoitusta linnoista, palatseista, kartanoista, luostareista...

Tavoitteena on tarjota korkeatasoista majoitusta kohtuuhintaan merkittävissä rakennuksissa sekä auttaa säilyttämään paikallisia perinteitä paikallisten ruokien ja herkkujen saralla, joita tarjoillaan ravintoloissa.

Paikallinen kinkku - "Jamón Ibérico" - sisältää epätavallisen korkean oliivihappopitoisuuden jonka tiedetään alentavan kolesterolia!

Aterioiden välillä voit valita houkuttelevan "tapas"valikoiman - ne ovat paljon terveellisempiä sinulle kuin paketti perunalastuja tai donitsi!

Mikä loma olisi täydellinen ilman aitoa flamencoa tai tanssia läpi yön Espanjan sykkeessä?

Joten ... tule ihmeessä käymään tässä maassa, josssa ilmaston lämpö hellii ja ihmiset ottavat avosylin sinut vastaan!