22.9.2010

10 Syytä käynnistää Internet Business

Internetissä tapahtuva liiketoiminta on mielestäni yksi nopeimmista ja älykkäimmistä tavoista nykyään jolla naiset voivat tehdä rahaa kotioloissa. Tässä on 10 syytä aloittaa Internet-liiketoiminta:

1. Raha. Puhdas ja yksinkertainen syy, me kaikki tarvitsemme sitä. Kun on oikea tietotaito ja ohjeet, Internet-yritys voi alkaa tuottaa tuloja lähes välittömästi.

2. Perhe. Haluat jäädä kotiin lastesi kanssa ja työskennellä kotona juuri tästä syystä ... näin et tarvitse myöskään lapsenvahteja ja sinulla ei synny poissaoloja työstä lapsesi vuoksi.

3. Itsetunto. Monet meistä ovat niin kiireisiä, että unohdamme luoda jotain elämässämme, joka heijastaa meihin sisäisesti. Olemme monesti tyytymättömiä elämäämme ja onnistuessasi oman yrityksen kanssa voit tuntea itsetuntosi nousevan ja elämäsi jonkun arvoiseksi. 


4. Yhteisöllisyys. Ihmiset ovat ylpeitä yleensä kovasta työstä ja oman työnsä jäljestä. Yrityksen kautta olet yhteydessä asiakkaisiin, viranomaisiin ja yhteistyökumppaneihin joilta saat palautetta onnistumisestasi.

 
5. Veroetuja. Useimmat naiset, jotka aloittavat liiketoiminnan kotona voivat saada verovähennyksiä heidän oman yrityksen osalta mm. työhuoneen osalta.

6. Selvät säästöt. Työskentely kotona tarkoittaa myös sitä, että säästät selvää rahaa! Sinun ei tarvitse ostaa enää kalliita työvaatteita tai maksaa työmatkakuluja. Ja voitkin laskea selvästi kulut siitä kuinka paljon rahaa vuodessa säästyy jo pelkästään näillä asioilla.

 
7. Joustavuus. Koska teet töitä kotona, voin järjestää oman aikataulusi sinulle sopivaksi, milloin teet töitä ja milloin pidät esim vapaa päivän tai mihin kellon aikaan käyt kaupassa ja hoidat muita asioita.

8. Et ole toisten armoilla. Ihmiset jotka hoitavat omaa yritys toimintaa, ovat vastuussa siitä vain itselleen. Toinen puoli on taas se, ettet ole myöskään silloin toisten armoilla ja esim. irtisanomisuhan alaisena. Älkää ymmärtäkö minua väärin,  liiketoiminta voi kaatua yksityisyrittäjälläkin ... mutta ainakin pidät ohjakset omissa käsissä ja pystyt vaikuttamaan siihen sekä voit tehdä päätöksiä itse asioista, eikä joku muu.

9. Voit määrittää, kuinka paljon teet töitä. Tulos syntyy tehdystä työstä ja näin pystyt vaikuttamaan omiin tuloihisi eikä sinun tarvitse olla anomassa palkankorotusta.

10. Voit myydä yrityksesi myöhemmin eteenpäin ... sehän on investointi! Luo se tarpeeksi suureksi ja onnistuessasi voit saada siitä sievoisen summan rahaa. Monet sivuston omistajat ovat myyneet sivustoja sadoilla tuhansilla euroilla.
Yksi syy olla aloittamatta Internet-liiketoiminta ...
ÄLÄ yritä miellyttää ketään muuta. On niin paljon paineita tehdä kaikkea tänä päivänä .... monta kertaa tuntuu siltä ettemme onnistu, ellemme tee paljon rahaa. Aloita yritys toiminta vain sinulle, ja toteuta oma unelmasi, ei ympäröivälle maailmalle, tai anoppisi vuoksi. 

 
Kathy Wilson on toimittaja naisten-on-the-Net.comssa. Hän antaa vinkkejä ilmaiseksi tehdä rahaa. Uutiskirjeen avulla pääset alkuun ansaitaksesi rahaa Internetissä, löydät hänet osoitteesta
 
http://www.Women-on-the-Net.com.