30.8.2010

Vuokraa loma-asunto Espanjasta


InterHome tarjoaa kattavan valikoiman loma-asuntoja vuokrattavaksi ympäri Eurooppaa.  Espanjan hinnat loma-asunnoissa vaihtelevat sen mukaan onko kyseessä huoneisto, villa tai talo. Hinta haitari pyörii siinä 350 eurosta aina 5.500 euroon.  Talojen etsiminen on helppoa ja niistä löytyy kattavat tiedot, kuvineen ja karttoineen.

Selaa sopivia vaihtoehtoja lomallesi osoitteessa www.interhome.fiSpain-Holiday.com tarjoaa loma-asuntoja eri puolilta Espanjaa. Sivusto on englanninkielinen, myös ruotsi löytyy vaihtoehdoista. Hakukone on helppo käyttöinen ja kohde tiedot on kattavia. Valikoimasta löytyy jokaiselle jotakin.

Katso vaihtoehtoja www.spain-holiday.com

Jos kaipaat lomaltasi luxusta löydät kattavan erän valikoimaa Charming Villas -sivustolta.  Rantaloma huviloista valikoima kulkee maalaisidyllissä sijaitsevien luxus villojen kautta aina kylpylätasoisiin majoitus vaihtoehtoihin. Sivusto on englanninkielinen.

Lisää vaihtoetoja löydät www.charmingvillas.net
HomeAway tarjoaa ympäri Euroopan kattavan loma-asunto valikoiman. Valikoimaa on joka lähtöön. Voit valita viikon loma-asunnon tai vuokrata talon pidemmäksi aikaa. Vaihtoehtoja on rajattomasti.

Tutustu palveluun osoitteessa www.holidayrentals.co.uk