10.8.2010

Luonnonkivi pöydät luovat tunnelmaa ulkokalusteissaEspanjan historiaan kuuluu kautta vuosisatojen mosaiikin käyttö koristelu ja sisustus materiaalina. Roomalaiset ja Arabikulttuuri ovat jättäneet monia hienoja käsityö perinteitä Espanjaan ja tänä päivänäkin niistä saadaan nauttia talojen- ja pihojen koristelussa, uima-altaissa, puutarha kalusteissa ja erilaisissa käyttö- ja koriste-esineissä. 


Myös luonnonkivi on ollut Espanjassa käytössä vuosisatoja ja näin kesällä sitä näkee käytettävän paljon ulkokalusteissa. 


Design Decor Mosaic www.patiostore.com pöytätasot ovat valmistettu laadukkaasta luonnonkivestä. Jokainen kivi on käsin valittu huolellisesti ja ne ovat tietysti parhainta laatuaan. Kaikki pöydät valmistetaan aina käsityönä. Niiden vesitiivis pinta parantaa luonnonkiven kestävyyttä ja käyttö ikää. 


Koska luonnonkiven ulkonäössä on väri ja pinta vaihtelua jokainen pöytä on persoonallinen kappaleensa. Toista täysin samanlaista ei vastaan tule.  Näin lupaa ainakin liikkeen esittely sivusto. Tässä muutama kaunis esimerkki luonnonkivi pöydistä.


Luonnonkivi upotetaan pöydissä "laatikoihin" ja pinta käsitellään niin että se estää kulumista ja vääristymistä äärimmäisissä ilmasto olosuhteissa.Kalusteet ovat iättömiä ja kestävät koko eliniän. Moni luonnonkivi kaluste näyttää aina vaan paremmalta saadessaan itseensä vuosien mittaan ajan patinaa.