24.8.2010

Bed & Breakfast majoitus Espanjassa


CASA OASIS
Mike ja Jan Templetonin pitämä Casa Oasis sijaitsee lähellä historiallista ja romanttista Cordoban kaupunkia Andaluciassa. Talo tarjoaa yhden ja kahden hengen huoneita joissa on omat kylpyhuoneet ja yksityiset aurinkoterassit. 
Huoneista on näkymät hotellin uima-altaalle, jossa voi rentoutua ja nauttia drinkkejä allasbaarissa. Asiakkaat saavat tervetuliaisiksi ilmaisen pullon andalusialaista viiniä, kaupungin kartat ja käyttöönsä opaskirjoja. Käytettävissä on ilmainen internetyhteys sekä teetä ja kahvia huoneissa. Voit valita puoli-tai täysihoidon vierailun ajaksi. Erityisruokavaliot huomioidaan.

B & B majoituksen löydät osoitteesta: www.casaoasis.co.uk./
CASA COLINA
Talo sijaitsee korkealla rinteellä (tästä nimi - "Colina" tarkoittaa "mäki") josta on upeat panoraamanäkymät Comaresiin, etelään ja Mount Maromaan, itään. Alueella on dramaattisia mäkiä ja laaksoja. Tämä on kotkien, haukkojen ja hiirihaukkojen valtakuntaa. 
Lähellä on kalkitut kaupungit Comares ja Riogordo, alue on pääasiassa omistettu perinteiselle maataloudelle, ja näet runsaasti oliivi-, manteli-, appelsiini- ja sitruuna puita kaikkialla minne menetkin. Costa Del Sol on vain 30 minuutin ajomatkan päässä. Paikka on täydellinen valinta niille jotka haluavat yhdistää rantalomaan ja viettää rauhallista lomaa maaseudulla. 
Lisää tietoja löydät: www.casa-colina.co.uk/ARROYO DEL AGREDA

Maaseudulla sijaitseva Arroyo de la Greda on aito, ystävällinen ja kodikas. Majoitus tilaa on runsaasti ja huoneet ovat yleellisiä. Paikka sijaitsee viehättävässä Andalusian vuoristo kylässä Güéjar Sierrassa, eivan Sierra Nevadan kansallispuiston ja vuorien vieressä sekä Grandadan kaupungin kupeessa. 

Isäntäperhe: Joël Bartels, Julie van Bosbeek-Bartels ja lapset Noa ja Ruben Bartels.Vuonna 2003 he muuttivat Hollannista Espanjaan. He löysivät tämän kauniin paikan joka oli täydellinen paikka B & B businekselle. Ja 2 vuotta myöhemmin perusteellisen remontin jälkeen he avasivat paikan vieraille.