11.7.2010

Julio Iglesias konsertoi Málagassa 28.7.2010


Jos olet Julio Inglesiaksen ihailija sinulla on nyt on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä tämä Espanjan suurin laulaja Aurinkorannikolla Málagassa 29 heinäkuuta, jossa Inglesias aloittaa "Starry Night" maailmankiertueensa tänä kesänä.

Julio Iglesias on myynyt eniten levyjä kaikista Espanjan artisteista - 300 miljoonaa albumia 14 kielellä, julkaissut 77 albumia ja yli 2.600 platina ja kulta levyä hänen historiallisen 42-vuotisen uransa aikana.

"Starry Night" kiertue on täynnä historiallisia kappaleita jotka on omistettu hänen ihailijoilleen ympäri maailmaa, kiitokseksi heidän ehdottomasta rakkaudesta koko hänen 42-vuotisen uransa aikana
ja häntä pidetään edelleen yhtenä suurimmista Espanjalaisista laulajista tänään. Hän on esiintynyt yli 5000 konsertissa.

Lippuja on saatavilla Espanjan numerosta puh: 0034 902 400 222 tai internetistä www.elcorteingles.es online - Julio Iglesias Concert. Lippujen hinnat alkaen 199,00 euroa. Paikkana Malagan härkätaisteluareena.


Konsertin ajankohta: 
keskiviikko 28 heinäkuu ja paikka Plaza de Toros La Malagueta - Malaga.  

Toinen mahdollisuus nähdä suuri tähti Aurinkorannikolla on: 

Las Dunas Beach Hotel & Spa Estepona on yksi premier hotelleja Costa del Solilla. Se on loistava Hacienda-tyylinen hotelli, joka sijaitsee Ctra de Cádiz, Marbellan ja Esteponan välillä ja se tarjoaa vierailleen 5 tähden palvelua.
Hotelli on uusittu viime vuonna ja tarjoaa vierailleen silkkaa luksusta 88 sviitillään. Hotellissa on näkymät Välimerelle ja vaikuttavalle Afrikan rannikolle ja joihinkin kaikkein kauneimpiin maisemoituihin puutarhoihin rannikolla.

02 elokuu 2008 hotelli tarjoaa unohtumattoman illan hotellin kauniiilla Andalusian Patiolla.
Julio Iglesias on parhaiten tunnettu romanttisista balladeistaan jotka ovat tuoneet hänelle mainetta yhtenä maailman komeimmista ja lempeimmistä laulajista.  Hänen menestyksensä jatkuu yhä ja hän hän täyttää konserttisalit tänäkin päivänä.
Hotellin illalliseen kuuluu cocktaileja ja upea gaalaillallinen.

Liput tähän yksinomaiseen konserttiin maksaa € 1.600 ja varauksen voi tehdä ottamalla yhteyttä suoraan hotelli Dumas Beach Hotel and Spa - Estepona - Malaga.


Konsertin jälkeen tähti jatkaa kiertuetta Monacoon. Konsertti on loppuunmyyty.

Julio Inglesiaksen internetsivut:
http://www.julioiglesias.com/en/