22.7.2010

Espanjalaisia Verkkokauppoja Netissä

Nice Things sivuilla on näkyvillä spontaani optimismi muodissa ja asusteissa. Tarkoituksena on vaatettaa äidit ja tyttäret. Suunnittelija Keen on yhteistyössä vahvasti asiakkaidensa kanssa, eikä ainostaan esittele kokoelmiaan sivustolla vaan antaa naisille mahdollisuuden lähettää omia kuviaan julkaistavaksi sivustolle.
Mielenkiintoisen kaupan löydät sivuilta: www.nicethings.es
Samaan aikaan 50-vuotispäiväänsä viettävä yritys, täydentää uimapukujensa tuotemerkkien maailmaa aloittaessaan e-shop myynnin. Uusimmat asut, lasten uimapuvut, äitiysasut, urheiluvaatteet sekä uutuutena ranta jalkineet löydät verkkosivuilta. Helppo ja nopea selata, sivusto tarjoaa ostosten maailmanlaajuisen ja nopean toimituksen.
Shoppailemaan pääset täältä www.dolorescortesonline.com
Chie Miharan sivusto vie sinut kierrokselle vintagen inspiroiviin jalkineiden tuotemerkkeihin. Uudet mallit kevät / kesä 2010 ovat nyt saatavilla verkossa. Sinulla on mahdollisuus nähdä yrityksen Tokio lippulaiva, samoin kuin tuokiokuvia leikkisästä henkilökunnasta ja vilaus luovasta työskentelystä.
Sivustosta pääset nauttimaan täältä www.chiemihara.com
Bimba ja Lola verkkosivustolta löydät boheemia, ultra naisellista ja luonnollista tyyliä, samat asiat määrittelevät pitkälti Bimba ja Lola brändin. 

Tulossa on tulevan kauden ennakkoesitys laukuista, kengistä, asusteista, muotikoruista ja lastenvaatteista syksylle / talvelle 2010/2011. Linja näyttää olevan hienostunutta ja rentoa 1970-luvun tyyliä. Sivustolla on myös tietoa brändin jatkuvasti kasvavasta kaupasta verkossa ja yritys infoa.
Verkkokaupan löydät osoitteesta www.bimbaylola.es


Maailman johtavan morsiuspuvustojen valmistajan sivuilta löydät maailman kuulujen suunnittelijoiden kuten Valentino, Elie Saab ja Manuel Motan luomuksia. Sivuilla on myös kuvia tähdistä jotka ovat valinneet suunnitelijoiden pukuja omiin häihinsä. 
Hääpuvut löydät osoitteesta www.pronovias.comLisää espanjalaisia verkkokauppoja löydät osoitteesta: www.bonitoespana.blogspot.com

Bonito Espana