6.7.2010

Auton vuokraus Espanjassa

Espanja on maa, joka kykenee tarjoamaan erilaisia kokemuksia kaikenlaisille matkailijoille. Espanjan alueiden ainutlaatuinen monipuolisuus tulee parhaiten esille ja yksi parhaista tavoista matkustaa maassa ja nähdä niin paljon kuin vain voit on vuokrata auto ja ajaa itse. Oma jännityksensä on tutkiessa uusia kohteita ja suunnitella oma reitti riippuen siitä, mitä nähtävyyksiä haluat nähdä, millaisia maisemia haluat ja tietysti jos matkallasi on aikarajoituksia se huomioiden. 

Lomalla voi olla vapauttavaa suunnittelematon ajeleminen pitkin maaseutuja, ilman ennakkovarauksia majoituksen suhteen. Voit heittää pois kaikki aikataulut, päätät vain mistä aloitat ja miihin päädyt. Espanja on yksi Euroopan suosituimpia matkailukohteita ja liikenneyhteydet muihin Euroopan maihin ovat erinomaiset. Lennot voi varata hyvin edullisesti useimpiin Espanjan kaupungeista ja auton vuokraaminen lentokentältä on nopeaa ja vaivatonta. Ulkomaalaisilta vaaditaan kansainvälinen ajokortti. Kaikki suuret autovuokraamot ovat myös Espanjassa, kuten Avis, Budget ja Hertz.  

Espanjan autotarjontaa kannattaa tarkistaa vuokraamoiden nettisivuilta, joista näet mitä he voivat tarjota mallin mukaan, hinnat ja palvelut. Tee varaus ennen matkalle lähtöä niin auto odottaa sinua valmiina päämäärässä. Jotkut yritykset tuovat auton yhteen paikkaan ja voit jättää sen toiselle paikkakunnalle. Tämä on ihanteellista niille jotka eivät halua ajaa takaisin lähtöpisteeseen vaan ajella ympäri maata.  Kukin vuokraamo tarjoaa erilaisia etuja. Jotkut  noutavat sinut lentokentältä, jos heidän toimisto ei sijaitse paikan päällä, ja tulevat hakemaan auton, kun olet palaamassa kotiin. Monet yritykset tarjoavat alennusta, jos maksu tulee etukäteen, peräti 10%.  

Auton GPS-järjestelmä on täydellinen niille, jotka matkustavat pitkiä matkoja. DVD-soittimet, ilmastointi, lasten istuimet ja kattotelineet, mitä vain tarvitset voidaan sijoittaa autoon sopimuksesta. Tarkista aina että ymmärrät, mitä hintaan sisältyy. Ajaminen Espanjassa voi olla miellyttävä kokemus, kunhan valitset hyvämaineisen autonvuokraus yhtiön sinulla ei pitäisi olla mitään ongelmia. Investoi hyvään tiekarttaan ja sinulla on käsitys siitä, mihin aiot matkustaa.

Englanninkielinen versio artikkelista
Lue lisää: http://www.articlesbase.com/cars-articles/car-hire-in-spain-912200.html # ixzz0s9EUd3a2