22.6.2010

Espanjalainen tyyli kotiisi

Espanjalainen tyyli on loistava tapa saada maalaismainen, mutta värikäs koti. Tyyli on suosittu etelän maissa ja sopii kaikille. Se lisää ainutlaatuisen silauksen kotiisi.

Kun haluat sisustaa kodin espanjalaiseen tyyliin, sinulla on todennäköisesti hauskaa. Espanjan tyyli on hyvin mielenkiintoinen ja kirkkaat värit ja tekstuurit ovat osa sitä. Voin lyödä vetoa, että riippumatta siitä, miten koti on sisustettu, sinun tulee käyttää perhettäsi mukana suunnittelussa. Katsokaa, miten voitte helposti sisustaa Espanjan tyyliin kotinne. Se on todella helppoa ja hauskaa!


Kuvat


Yksi helppo tapa sisällyttää espanja tyyliä sisustukseen on käyttää perheen valokuvia. Valitse valokuville vain uudet valokuvakehykset ja laita omat suosikki kuvasi perheestä ja ystävistä jokaiseen tilaan kodissasi. 

 


Värit

Kun kyse on Espanjasta, värit ovat kirkkaita, kuten punainen, keltainen, oranssi ja sininen. Valitse sisustus elementtejä joissa on rohkeita värejä. Muista lisätä beigen tai valkoisen värisiä elementtejä. Ne antavat mukavan taustan väreille.


Huonekalut

Sillä ei ole väliä minkä tyyppisiä huonekaluja käytät kun lisäät espanjalaista tyyliä kotiisi. Kunnostaminen voisi olla kyllä mukavaa ja rentoa. Jos koristelet ruokailu tai olohuoneen kalusteita vaikka maalaamalla, espanja tyyliset kalusteet voivat sinäänsä olla pelkistettyjä. Espanjan tyyli käyttää paljon tummaa puuta - lämpimän sävyinen puu on mukavaa.


Muut sisustuselementit


Käytä erilaisia sisustus esineitä luodaksesi autenttinen vaikutelma kotiisi. Takkasetti ja muut tarvikkeet, jotka on valmistettu takoraudasta tuovat sopivaa tunnelmaa, varsinkin jos ne ovat vintage mallia. Keramiikkaa voidaan käyttää missä tahansa huoneessa - hyllyillä tai ripustaa seinille luomaan kotoista tunnelmaa. 


Lattiat

Espanjan tyyli näyttää hyvältä maalaismainen laatta lattiassa. Ei kiiltävää posliinia, mutta isoa punertavaa tummaa kiveä. Myös parketti voi täydentää tämän tyylin. Espanjalais tyylisillä matoilla pehmennät huoneen akustiikan sopivaksi.


Kun haluat sisustaa kodin Espanja tyyliseksi sisustuksen voi luoda kotiin helposti kuluttamatta paljon rahaa. Voit lisätä valokuvia perheestä, käyttää kirkkaita värejä ja mukavia kalusteita joiden ulkoasua voit muunnella selaiseksi kuin haluat.